TERZIĆ PORUČIO: Oduvek su Đilasu evri bili draži od države

Novosti onlajn

04. 03. 2023. u 19:18

MILOŠ Terzić, član Predsedništva Srpske napredne stranke, oglasio se saopštenjem povodom poslednjih navoda Dragana Đilasa.

ТЕРЗИЋ ПОРУЧИО: Одувек су Ђиласу еври били дражи од државе

Foto: Srpska napredna stranka

"Poznato je da najveći lopov i sinonim za korupciju u Srbiji, sopstvene interese stavlja na prvo mesto i to na uštrb interesa srpske države. Tako je i ovaj put. Devizni milioner koji je srpskom narodu skinuo kožu s leđa u pokušaju da prikrije očajne postupke prethodne vlasti po pitanju Kosova i Metohije poseže manipulativnim metodama i besramnim lažima. Oduvek su mu evri bili draži od države, a gazde sa Zapada od sopstvenog naroda pa tako i sada prosipa besmislice.

Aleksandar Vučić se te 1999. godine zdušno protivio potpisivanju VTS u Kumanovu, dok je njegova DS istog dana saopštenjem zahtevala potpisivanje tog sporazuma, da bi nedugo nakon toga slagali naš narod da je Kosova demokratsko pitanje i da će nakon pada Miloševića biti rešeno u skladu sa srpskim interesima.

I naravno kako to biva kod Đilasa i odurnog DS-a dogodilo se sve suprotno. Sproveli su pljačkaške privatizacije, izručili Hagu sve srpske junake koji su se borili na Kosovu i Metohiji, nemo posmatrali pogrom 2004. godine i reagovali jednim "oštrim" saopštenjem dok su Albanci samoproglašavali nezavisnost naše južne pokrajine. I to lopužama iz bivšeg režima nije bilo dovoljno, već su izmestili pregovore iz UN na teren EU čime su nam znatno otežali manevarski prostor u toj borbi.

Pored toga sramno su vređali i nacionalno dostojanstvo srpskog naroda izvinjavajući se svima i svakome za nešto što Srbi nikada nisu uradili. Sve to zarad ličnog interesa i besomučnog bogaćenja Dragana Đilasa na račun srpskog naroda. Koliki je to lopov bio najbolje ilustruje čuveni izveštaj Verice Barać koji jasno pokazuje da mu je novac bio jedini cilj, a da ga je za Kosovo i Metohiju i naš narod uvek bilo baš briga. Rezultat njegove lopovske politike ogleda se u broju od 700.000 ljudi koji su ostali na ulici i bez posla.

Kukao je Đilas i cela politička vrhuška DS-a po stranim ambasadama 2008. godine da se odloži samoproglašenje nezavisnosti "Kosova" kako bi sebi obezbedili još četiri godine pljačke i dodatno vreme da narodne pare prebace na račune širom sveta. Od tih para Đilas sada finansira tajkunske medije koji se utrkuju u izlivima mržnje prema Vučiću i članovima njegove porodice. Sve sa ciljem da sruše Srbiju, ne bi li ih stranci ponovo nasilno doveli na vlast. Pritisci koje trenutno trpe Srbija i Vučić ne bi trajali 15 minuta da se Đilas išta pita vezano za Kosovo i Metohiju.

Upravo je najlicemernije kada Dragan Đilas koji je Srbe sa severa Kosova i Metohije nazivao kriminalcima i koji se obogatio na muci i nesreći ovog naroda uopšte govori o našem najvažnijem nacionalnom pitanju. Najbolje bi mu bilo da ćuti, jer narod nikada neće zaboraviti sva nepočinstva koje je prouzrokovalo dosovsko i njegovo ludilo.

Zaustavio je Vučić njihove umobolne planove i zaštitio Srbiju od lopova poput Dragana Đilasa, a Srbi sa Kosova i Metohije danas vrlo dobro znaju ko se bori za njih i ko odgovorno i efikasno brani srpske interese u svakom smislu te reči.

Odbraniće Vučić interes Srbije, dok članstvo tzv. Kosova u UN ne dolazi u obzir kao ni priznanje. U svakom slučaju oni koji su i ekonomski i politički uništavali Srbiju, zavili je u crno i pokrali, poput Đilasa nikada se više ništa neće pitati vezano za vitalna državna pitanja, jer Srbija to ne da!", naveo je Terzić u saopštenju. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (106)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a