"JEFTINI I JADNI POLITIČKI POENI" Nikolić: Niko od predstavnika bivšeg režima nije pokazao odgovornost

Novosti online

01. 03. 2023. u 12:37

MILICA Nikolić, članica Predsedništva Srpske napredne stranke, istakla je da "niko od predstavnika bivšeg režima tokom prethodnih dana, kada se naša država suočava sa ozbiljnim i teškim pritiscima, nije pokazao odgovornost".

ЈЕФТИНИ И ЈАДНИ ПОЛИТИЧКИ ПОЕНИ Николић: Нико од представника бившег режима није показао одговорност

Foto: SNS

- Jednako kao kada su bili na vlasti, pravili su štetu Srbiji, isključivo u želji za sticanjem političkih poena, koji su ovaj put bili ne samo jeftini, nego izuzetno jadni. U tome se istakao i bivši predsednik Srbije Tadić, koji je očigledno pomislio da građani imaju potpunu amneziju i da se apsolutno niko ne seća njegovih kukavičkih i bezobzirnih odluka, koje su bile protiv interesa naše države i naroda, kao i besramnih izjava, kojima je rekao sve šta misli o svojoj zemlji. Dakle, baraba koja je nekada, na žalost svih građana, bila na čelu države, a koja danas besprizorno laže kako je nešto “potpisano”, “prihvaćeno” i koja danas soli pamet o našem najvažnijem nacionalnom pitanju, apsolutno je zaslužna za sve probleme i pritiske sa kojima se Srbija danas suočava - dodaje Nikolićeva.

- Kada je trebalo nešto da uradi, on je bežanjem u Rumuniju dozvolio jednostrano proglašenje nezavisnosti lažne države, a prethodno moleći Albance, zajedno sa ostalim barabama iz bivšeg režima, da odlože proglašenje dok ne prođu izbori. I sve što je uradio povodom proglašenja koje je nesumnjivo cementiralo sve probleme, bilo je “hrabro” saopštenje iz Beograda. Koliko je licemerna baraba koja je toliko štete nanela Srbiji, najbolje govori to što je danas stao u red onih koji iz petnih žila vode Kurtijevu kampanju protiv ZSO, a 2013. godine kada je Briselski sporazum potpisan, hvalio se kako se to desilo zahvaljujući njegovoj vlasti. A zahvaljujući njegovoj bednoj vlasti koja je najgora u istoriji, Srbija ništa nije dobila, osim štete - istakla je članica Predsedništva SNS.

Ona dalje navodi da ga je "zato narod i poslao na političko smetlište, jer za onog koji se izvinjavao svima po regionu i govorio da nije ponosan što je predsednik Srbije, takvo mesto je jedino odgovarajuće".

- Srbiju danas vode odgovorni ljudi, pre svih predsednik Vučić, koji je pokazao svima kako izgleda kada se i svom snagom i svim srcem bori za svoju zemlju. Sačuvao je mir, sačuvao je investicije i sačuvao je teritorijalnu celovitost svoje zemlje koju su glodari iz prošlosti nemilosrdno hteli da parčaju. I svima je ponovio, svima koji glume patriote, a udaraju po Srbiji, da nikada neće priznati nezavisnost lažne države i da nikada neće prihvatiti ulazak lažne države u UN. I da ništa nije potpisao i da ništa nije prihvatio, ali da mora da se razgovara, jer Srbija mora da ide napred - zaključuje Milica Nikolić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri