VUČEVIĆ O ODLUČNIM POTEZIMA PREDSEDNIKA VUČIĆA: Pamtiće ga istorija po nesalomivoj volji, dužni smo mu podršku, moja je bezuslovna

Novosti online

28. 02. 2023. u 08:11

MINISTAR odbrane i potpredsednik Vlade Miloš Vučević poslao je snažnu podršku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću nakon razgovora u Briselu.

ВУЧЕВИЋ О ОДЛУЧНИМ ПОТЕЗИМА ПРЕДСЕДНИКА ВУЧИЋА: Памтиће га историја по несаломивој вољи, дужни смо му подршку, моја је безусловна

Foto: Printskrin Instagram/milosvucevic_odbrana

- Predsednika Aleksandra Vučića pamtiće istorija po nesalomivoj volji, odlučnim potezima u teškim vremenima i neverovatno velikim pritiscima kojima odoleva, braneći svoju voljenu Srbiju. Dužni smo da tako velikom državniku pružimo podršku, a moja je bezuslovna, jer znam da Srbija neće preći „crvenu liniju”, znam da se borba nastavlja i da su predsedniku iznad svega najbitniji građani svoje zemlje. Lagali su da će danas biti kapitulacija, da će Vučić potpisati, da će izdati svoj narod, a sve to samo da bi se domogli fotelje, da nastave tamo gde su njihovi prethodnici stali, da lažu, obmanjuju i otimaju i ne mare za nacionalne interese. Raduje me što su se razočarali, raduje me što konačno imamo vrsnog političara, koji zna da je „jače pravo nego sila”, koji se bori za svoju otadžbinu. Predsedniče, Srbija je uz tebe, nema predaje - stoji na Instagram profilu ministra.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (40)

NEVIĐEN HAOS: Potukli se Kilijan Mbape i superbogati gazda PSŽ-a?!