"DŽABA VAM SPINOVI DO BESVESTI": Odgovor na tvrdnje Vladete Jankovića

Novosti online

27. 02. 2023. u 19:56

ČLAN Predsedništva Srpske napredne stranke Jelena Žarić Kovačević odgovorila je danas poslaniku Ujedinjenih Vladeti Jankoviću, koji je rekao da će predsednik Aleksandar Vučić u aprilu potpisati francusko-nemački sporazum.

ЏАБА ВАМ СПИНОВИ ДО БЕСВЕСТИ: Одговор на тврдње Владете Јанковића

Vladeta Janković, Foto Tanjug

- Svako ima pravo na svoje mišljenje i to je mnogo drugačija stvar od situacije kada neko, ko za sebe kaže da se bavi politikom, kao što je to Vladeta Janković, iznosi mišljenje kao činjenice. Dakle, svi opozicionari su do te mere obavešteni da znaju čak i kada će se potpisati sporazumi. Ponovo se licitira datumima i odlukama koje će doneti Aleksandar Vučić - istakla je Žarić Kovačević.

Ona podseća da je u Briselu danas počela još jedna runda dijaloga Beograda i Prištine, i da je glavna tema francusko-nemački plan za KiM.

- To je ono što građani treba da znaju. I treba da znaju još jednu - najvažniju činjenicu - Aleksandar Vučić je predsednik za koga je glasalo više od 2 miliona i 200000 građana, koji su mu nedvosmisleno dali legitimitet da na najvišem nivou učestvuje u pregovorima i zastupa i brani naše nacionalne interese. Prema tome, Vladeta Janković, koji uz podršku ujedinjene opozicije nije uspeo da postane gradonačelnik Beograda, ne mora da brine da će se desiti bilo šta loše po Srbiju - ističe Jelena Žarić Kovačević, i zaključuje:

- Džaba im što spinuju do besvesti o nekakvoj izdaji, narod zna da će Vučić u Briselu po svaku cenu štititi naše nacionalne i državne interese. Dovoljno puta je već dokazao da je njegov život borba za Srbiju.

BONUS VIDEO: MORBIDNA REKLAMA U PRIŠTINI - Kako Kurtijevi mediji pozivaju na bojkot srpskih proizvoda

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna