TERZIĆ ODGOVORIO JOVANOVIĆU: Navikli smo na najgore bezočne laži koje redovno dolaze iz Narodne stranke Vuka Jeremića

Novosti online

25. 02. 2023. u 22:06

ČLAN Predsedništva SNS Miloš Terzić odgovorio je na tvrdnje Stefana Jovanovića iz Narodne stranke da će "predsednik Srbije Aleksandar Vučić u ponedeljak priznati tzv. Kosovo".

ТЕРЗИЋ ОДГОВОРИО ЈОВАНОВИЋУ: Навикли смо на најгоре безочне лажи које редовно долазе из Народне странке Вука Јеремића

Foto: Printskrin

Terzićevo saopštenje prenosimo u celosti:

Nema smisla da neko čija je politika išla na ruku prištinskim vlastima, daje instrukcije kako treba da se pregovara oko Kosova i Metohije. Ipak, navikli smo na najgore bezočne laži koje redovno dolaze iz Narodne stranke Vuka Jeremića, kao i od njegovih poltrona poput Stefana Jovanovića. Saznanja koje oni poseduju na nivou su "trećeg oka" baš poput onih sramnih laži Vuka Jeremića koji je umesto Milice Vučić u Berlinu video Aljbina Kurtija. 

Što se tiče najvažnijeg nacionalnog pitanja najmanje prava da o Kosovu i Metohiji govore imaju upravo Vuk Jeremić i njegovi poltroni, jer su oni direktno zaslužni što je pitanje Kosova i Metohije izmešteno iz UN u EU na čemu im se Kurti redovno zahvaljuje, gde god i kad god može. Iste godine je postavio i ono sumanuto pitanje Međunarodnom sudu pravde čime je znatno otežao pregovaračku poziciju Srbije.

Imali su priliku da kažu nešto po pitanju Kosova i Metohije na posebnoj sednici, ali su i tu priliku iskoristili da pobegnu, baš kao što su bežali od odgovornosti dok su bili na vlasti. Razmontirao je i tada Aleksandar Vučić sve njihove laži u param parčad i ukazao na svu pogubnost politike Jeremićevaca koji su bukvalno po nalogu srbofobnih ambasada i zarad ličnih interesa Vuka Jeremića, Srbe sa KiM zavili u crno.

Na kraju krajeva, bolje bi Jovanoviću bilo da isprati epilog vezano za korupcionaške afere njegovog šefa na međunarodnom nivou, jer se klupko kriminala i korupcije u koje je upleten Jeremić polako odmotava. Došlo je vreme vreme da se utvrdi koliko je para sa belosvetskim lopužama iz celog sveta strpao u svoje džepove na uštrb srpskih interesa za koje nije nikada ni mario. 

Shodno tome neka se Jovanović spremi da gleda Vuka Jeremića iza rešetaka, a za Kosovo i Metohiju neka ne brine, jer dok je Aleksandra Vučića biće i novih povlačenja priznanja i sve više Srbije na KiM, a lažna država može samo da sanja stolicu u UN.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (113)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!