ISTINA SE NE MOŽE SAKRITI Tomić: "Prijatelji Boška Obradovića priznali da lažu i manipulišu"

Novosti onlajn

09. 02. 2023. u 21:10

ČLAN Predsedništva Srpske napredne stranke, Zoran Tomić odgovorio je na lažne izjave lidera Dveri Boška Obradovića.

ИСТИНА СЕ НЕ МОЖЕ САКРИТИ Томић: Пријатељи Бошка Обрадовића признали да лажу и манипулишу

Zoran Tomić

"Istina se ne može sakriti, a posebno kad se sa lažima pretera. Tako je Bošku Obradoviću izletela istina u emisiji svog tajkunskog sponzora u želji da mu se dodvori novim lažima koje je smišljao dok je u Skupštini zevao u plafon i vršio drvocid, koja glasi da nema nikakvih dokaza za svoje tvrdnje! Tajkunska, antisrpska i antidržavna koalicija su se utrkivali ko će više da pljuje po Vučiću i Srbiji, ko će veću frekvencu optužbi za izdaju da iznese, a pred pokušaj linča ko će prvi da mu pritrči da ga zastraši. Sad to nastavljaju preko gazdinih medija, pošto su u Skupštini debelo omanuli. Toliko su omanuli da su članove počeli da gube, a sad hoće to u emisijama da isprave.

Govori Boško Obradović, ali i njegovi partneri Miloš Jovanović, Miroslav Aleksić, Milica Đurđević Stamenkovski i ostali tajkunski poslušnici da je francusko-nemački predlog svršena stvar, da se Vučić sad vadi i da je na sve spreman. To i u emisijama kod tajkuna vrte kao pokvarene ploče moleći Boga da konačno sto puta izgovorena laž postane istina.

Ne samo da neće postati istina, već su priznali i da lažu i manipulišu. Čuli smo da to nije sporazum nego evropski okvir za dalje razgovore. Ako je status rešen, zašto se onda razgovara i zašto sad Zapad konačno staje na našu stranu i insistira da terorista Kurti formira ZSO po Briselskom sporazumu i zašto se tajkuni utrkuju u napadima, ako ne podržavaju Kurtija? Vučić neće stati, to je tačno, ali neće stati u borbi za očuvanje Kosova i Metohije, u borbi za nova radna mesta, investicije, veće plate i bolji život za naše građane, neće stati dok se ne obezbede mir i stabilnost! Zato je danas otvoren hotel u Kuršumliji, onaj koji je žuta bagra uništila i stanovništvo te opštine rasterala. Predaja nije opcija, a laž nikad neće istinu savladati! Borimo se radom i delima za našu Srbiju!"

BONUS VIDEO: SPASIOCI IZ CRNE GORE U TURSKOJ - Iz ruševina spasili žensku osobu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

VUČIĆ RASTURIO LAŽI LAŽNE DRŽAVE U NJUJORKU: Istina o Kosovu i Metohiji odzvanjala salom - Priština stvara nepodnošljive uslove za život Srba