SEDNICA JE ZA OPOZICIJU BILA KARNEVAL PROSTAKLUKA: Dok se oni bore za rejting, Vučić se bori za Kosovo i Metohiju

Novosti Onlajn

06. 02. 2023. u 11:30

OPOZICIJI je bolje da ne rekapitulira rezultate prošlonedeljne sednice Skupštine Srbije o Kosovu i Metohiji, jer iz svega što se na njoj događalo neminovno proističe zaključak da su protivnici državotvorne politike predsednika Aleksandra Vučića potpuno nedorasli ozbiljnosti istorijskog trenutka i da su sasvim lišeni odgovornosti prema državi.

СЕДНИЦА ЈЕ ЗА ОПОЗИЦИЈУ БИЛА КАРНЕВАЛ ПРОСТАКЛУКА: Док се они боре за рејтинг, Вучић се бори за Косово и Метохију

Foto Tanjug

Ni za Miroslava Aleksića ni za druge predstavnike opozicije to nije bila sednica o teškim izazovima za Srbiju i naš narod na Kosovu i Metohiji, već karneval neodgovornosti i prostakluka, prilika da se među sobom nadmeću ko više mrzi Vučića i ko će da bude drskiji i bezobrazniji.   

Građanima Srbije je danas jasno koliko je štetu državi napravila ta grupa ljudi koja se predstavlja kao politička alternativa, jer nisu pokazali ni mrvu odgovornosti, ni pameti, ni poštenja, ni znanja. 

I dok se oni valjaju u samoobmani o sopstvenom rezultatu tokom skuštinske debate, koji je bio ništa drugo do jadni napad na Srbiju, njenu stabilnost i institucije, Srbi na Kosovu i Metohiji nastavljaju da bivaju izloženi teroru, ali to opoziciju i samozaljubljenog Aleksića uopšte ne zanima. 

Dok se opozicija isključivo bori za rejting, predsednik Vučić i naša vlada nastavljaju da se bore za Kosovo i Metohiju i naš narod u južnoj pokrajini, vodeći se jasnom politikom da Srbija neće pristati na članstvo takozvanog „Kosova“ u UN, niti na bilo koji način priznati lažnu državu na svojoj teritoriji.

Kakva je politika opozicije, građanima je danas uveren sam jasnije nego ikad, jer kada predstavnici opozicije fizički i na svaki drugi način nasrću na čoveka koji je garant zaštite srpskih državnih i nacionalnih interesa, oni se ne bore ni za šta drugo nego za poraz naše države, što im pristojna Srboja na čelu sa Vučićem nikada neće dopustiti.

BONUS VIDEO: Petković obišao ranjenog Miljana

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (350)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije