ADVOKAT BOBANA ĐUZIĆA: Istraga je u toku, očekujem podizanje optužnice

Novosti online

04. 02. 2023. u 14:50

ADVOKAT Vasilije Arsić zastupaće Bobana Đuzića iz Vitine, koga su juče u selu Mogila Albanci izboli nožem, kaže da je se još uvek sakupljaju dokazi nakon čega očekuje da će protiv napadača biti podignuta optužnica.

АДВОКАТ БОБАНА ЂУЗИЋА: Истрага је у току, очекујем подизање оптужнице

Foto: D. Zečević

Arsić, koga je angažovala Kancelarija za KiM, kaže da je postupak u toku.

- Danas sam stupio u kontakt sa porodicom. Istražne jedinice rade svoj posao i nadam se da će uskoro biti podignuta optužnica protiv napadača - rekao je Arsić.

Foto: D. Zečević

Dodaje da od svih institucija na Kosovu očekuje da rade svoj posao, jer ovo nije prvi put da se ovako nešto dešava.

- Ovo nije prvi put da se dešava, moraju ozbiljnije da shvate ovaj problem - rekao je Arsić.

Otac ranjenog mladića Ivica Đuzić zahvalio je Kancelariji za KiM što im je pomogla i angažovala advokata da zastupa njegovog sina.

- Zahvalan sam puno, to nam znači sve. Nažalost čuo sam da je jedan od napadača pušten dok mi je otac od jednog od njih došao na kapiju i provocirao me, umalo da dođe do sukoba - kaže Đuzić.

Đuzić je ranije, nakon što je čuo da je jedan napadača pušten nakon hapšenja, zamolio državu Srbiju da mu pomogne, jer porodica nije u stanju da prali pravnog zastupnika u ovom slučaju, na šta je odmah reagovala Kancelarija za KiM i pronašla advokata koji će zastupati porodicu Đuzić.

(Kosovo onlajn)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)