Vučić: Preuzeću na sebe sve i kupiti dodatno vreme za Srbiju

Novosti onlajn

23. 01. 2023. u 20:20

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić obraća se javnosti povodom situacije u vezi pregovora Beograda i Prištine, a predsednik je na samom početku obraćanja govorio i francusko-nemačkom planu.

Вучић: Преузећу на себе све и купити додатно време за Србију

Foto: Tanjug/Sava Radovanović

Predsednik je istakao da će na sebe preuzeti sve opterećenje i "kupiti dodatno vreme za Srbiju".

Istakao je da je bitan nastavak dijaloga i što više kompromisnih rešenja u pogledu protoka roba, usluga, kapitala, ličnih karata, tablica...

- Mi ne možemo da sprečimo njihov ulazak u neke međunarodne organizacije poput Saveta Evrope, a pomenuto mi je na sastanku i u NATO. Mi to ne možemo da sprečimo - kazao je on.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (105)

MOĆAN PRIKAZ PVO NA PEŠTERU: U vežbu uključeni FK-3, kao i modernizovani radar “žirafa“