"DETE NE MOGU DA SMIRIM, PLAČE I DOZIVA OCA" Porodica upucanog Miljana proživljava pakao - Šta ja da radim ako se mom suprugu nešto desi?

Novosti online

23. 01. 2023. u 17:56

SUPRUGA Miljana D. koga su pripadnici ROSU danas upucali na Bistričkom mostu u Leposaviću rekla je da je veoma zabrinuta za zdravstveno stanje svog supruga, jer mu je oštećeno plućno krilo, kao i da će on sutra biti prebačen iz bolnice u Kraljevu dalje na lečenje u Kragujevac ili Beograd.

ДЕТЕ НЕ МОГУ ДА СМИРИМ, ПЛАЧЕ И ДОЗИВА ОЦА Породица упуцаног Миљана проживљава пакао - Шта ја да радим ако се мом супругу нешто деси?

Foto: Fejsbuk

Ona je istakla da je zabrinuta i za svog sina koji je na televiziji video da mu je otac ranjen, iako je ona pokušala da zaštiti dete i ne kaže mu šta se dogodilo.

- Ja svoje dete ne mogu da smirim. On neprestano plače i doziva oca - rekla je Ana za Kosovo onlajn.

Ona je dodala da se nije čula sa svojim suprugom i da će sa deverom krenuti u Kraljevo, te izrazila nadu da joj policija tzv. Kosova neće praviti problem kada na prelazu budu videli njeno prezime i da će je pustiti da prođe.

Smatra da je policija danas probala da zaustavi auto u kojem je bio njen suprug kako bi ga maltretirala, te da je sasvim opravdano što on nije stao.

- Ali postoje i drugi načini da se to reši. Auto je načisto izrešetan. Mogli su da jave drugoj patroli da ih zaustavi - rekla je Ana.

Istakla je da iako njen suprug nije vitano ugrožen, ima tešku povredu pluća, te da strahuje da se situacija ne zakomplikuje.

Navela je će sutra biti prebačen iz Kraljeva u Kragujevac ili u Beograd.

- Situacija je strašna! Zašto se ovo dešava? Šta ja da radim ako se mom suprugu nešto desi? Da li treba da izađem na ulicu i pucam u Albance i njihove automobile? - upitala je Ana.

Ona je poručila da nadležni moraju da reaguju na ovu situaciju, ali da ona u ovom trenutku samo želi da njen suprug bude dobro i da nekako umiri svoje dete koje se potreslo.

(Kosovo onlajn)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024