MONSTRUOZNO DIVLJANJE TERORISTIČKOG MRTVOROĐENČETA OD DRŽAVE: ROSU pucala na naš narod, Priština napada žrtve - Srbi su krivi

Novosti online

23. 01. 2023. u 17:18

SAMOZVANI ministar odmetničkih vlasti u Prištini Dželjalj Svečlja pokušao je nevešto da opravda pokušaj pripadnika ROSU da ubiju Srbe u Leposaviću.

МОНСТРУОЗНО ДИВЉАЊЕ ТЕРОРИСТИЧКОГ МРТВОРОЂЕНЧЕТА ОД ДРЖАВЕ: РОСУ пуцала на наш народ, Приштина напада жртве - Срби су криви

Foto: Printscreen Youtube/KTV - Kohavision/AP Photo/Bojan Slavkovic

On, ne navodeći dokaze za svoje tvrdnje, navodi da su "dve osobe u vozilu pokušale da izbegnu policijski punkt u Leposaviću i da su namerno udarile u automobil (tzv.) kosovske policije i dovele živote policajaca u opasnost, zbog čega su oni bili primorani da pucaju u pravcu vozila".

Dodao je da je istraga o "incidentu" u toku i da je tzv. policijski inspektorat odmetničkih vlasti  aktivno uključen u nju.

- Želim da budem jasan: bilo kakav oblik nasilja nad našom policijom nee biti tolerisan. Zaštita građana i organa za sprovođenje zakona je naš glavni prioritet - naveo je Svečlja.

Podsetimo, pripadnici ROSU terorista pucali su oko 11.30 časova kod nelegalnog punkta koji su postavili na mostu na magistralnom putu Kosovska Mitrovica - Leposavić na vozilo u kojem su se nalazila dva Srbina.

Tom prilikom ranjen je Miljan D, a njegov suvozač Dušan S. pukom srećom prošao je bez povreda, dok je čitav automobil izrešetan.

Miljan D. je pogođen u predelu levog grudnog koša i ima prostrelnu ranu s kojom je transportovan hitno u bolnicu u Kraljevu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

MRAČNA STRANA ISTINE: U Ukrajini ubijen dvostruki šampion Evrope - ružne prošlosti