PUNIH 16 sati trebalo je Evropskoj uniji da se oglasi povodom stravično g terorističkog akta kada je pripadnik tzv. Kosovskih bezbednosnih snaga pucao i ranio srpskog dečaka Stefana Stojanovića (11) i njegovog rođaka Miloša (21) dok su nosili badnjak ka svojim kućama.

milanm

07.01.2023. 13:38

Ništa neobično i za jedne i za druge . KFOR je , u suštini , okupaciona sila jer su tzv. država Kosova i KBS stvorene za vreme njegovog mandata . Srbe su zatvorili u enklave , a na sva zvona trube o slobodi kretanja . Dopustaju da mladić , Srbin, robija mesecima zbog majice koju je nosio na zatvorenom i jednonacionalnom skupu , na prijavu policajca koji je bio dužan da ga obezbeđuje .

Vuk

07.01.2023. 14:52

Нацистичка ЕУ бољи "коментар" није могла ни да да. Срамота. А то је тзв "цивилизована" еуропа.

Kine

07.01.2023. 15:24

Inertnost velikih sistema kada se sve pretvara u teror ljudskih prava umotanih u mnoštvo birokratskih pravila po kojima su ustrojene trome institucije, koje se kao veliki brod sporo pomeraju sa pogresnog pravca. Jezik kojim se sluze je birokratski novogovor "okruglo pa na ćoše. Samo se jedni drugima smješkaju a niko nikome ništa jasno i odredjeno ne sme da kaže da ne prekrši pravila koja su blizu da se okrenu i protiv njih. Putuj Evropo...

Prizrenac

07.01.2023. 15:35

Pa, naravno, da im je trebalo 16 sati, jer su oni - iz EU dosli na Kosmet kako bi omogucili albancima da ubijaju Srbe. Pa, mi koji smo izbegli sa KiM to znamo dobro, jer smo to prepoznali jos 1999 godine. EU zapad je zlo za Srpski narod. Samo zato sto je pravoslavan.

BEOGRAĐANIN

07.01.2023. 15:50

Па, ви наставите и даље да хвалите Американце и амбасадора Хила ! Зашто њега не упитасте - да се огласи - поводом овог хистерично- нацистичког напада на нашу српску децу ? Још сте и играни филм снимили о Америчким пилотима, које је спасавала ЈВуО, а никада не снимите, (такође) играни филм, о монструзозном бомбардовању моје Србијице ! Не може то тако, браћо моја Срби. Велики ће нас, више него сада ценити, ако виде да се не плашимо задокументовати све истине о њима и њиховој ,,демократији". Волео би да ми неко каже/напише, да ли ја ( у чему ?) грешим. Молим да ми се не скреће пажња са оним уобичајеним: ,, Могли би нас опет бомбардовати..."!!!!

buki

07.01.2023. 17:00

@BEOGRAĐANIN - Ništa niste pogrešili, jer Zapadnim zločincima odgovara svako ćutanje i prećutkivanje zločina nad Srbima. Ne samo da im ide u prilog, nego im daje krila da udare što jače. Ako nismo dovoljno jaki da ratujemo protiv Nato- nacista, bar ne moramo da skrivamo njihove zločine i zločince.

Jelena

07.01.2023. 18:05

Sve ok, SAMO MI NIJE JASNO ČEMU TOLIKO ČUĐENJE I IZNENAĐENJE. PA, ONI SU TI KOJI TO ČINE, TA ZLODJELA. KFOR, UNPROFOR, NATO...ILITI FAŠISTI AMERIKA, ENGLESKA, NJEMAČKA...NIŠTA ŠIPTARI NE BI RADILI DA IM OVI NISU MENTORI

Miroslav

08.01.2023. 13:56

Изгледа да је најбитније међународној заједници било да се створи лажна ккриминална заједница. Припадник безбедоносних снага пуцао у дечаке!!!! Шта ли је тај учио? На чему ли је одрастао када пуца у људе? Какву безбедност тај спроводи? Кога штити? Од кога штити, кад пуца у цивиле и у децу!! Срамота!

Kolos

08.01.2023. 18:42

Mene uopšte ne iznenadjuje ni ponašanje albanaca sa kosova ni tzv.eu zvaničnika , jer oni strogo paze da se ni na koji način ne zamere pomenutim bez obzira na učinjeno zlodelo..mene više iznenaduje ponašanje tamošnjih Srba koji su se nažalost opustili i nenaoružani ili bar bez oružane pratnje idu van svojih domova..trebalo bi da znaju da je tamo svako kretanje van kruga njihovog staništa opasno po život bez obzira na opravdanost i uzrast osobe koja to čini.

Keops

08.01.2023. 19:27

Pa teško je..taj činovnik eu sigurno je bio izložen pritiscima..prvi je onaj formalni od same eu gde mu je sugerisano da ni na koji način ne sme pominjati kosovske albance a ni navoditi detalje oko same žrtve ukoliko misli da i dalje prima višestruko veću platu (za lagan poslić koji obavlja) od one u svojoj zemlji..a drugi je bio mnogo nezgodniji i dolazio je od albanskog lobija u Belgiji koji ume da bude vrlo surov ukoliko nešto radite što se njima ne svidja..tako da ovaj nesretnik i nije imao puno izbora..prevagnuli su finansijski i egzistencijalni razlozi...