Iako su Kfor i Euleks garantovali da Rosu policija neće doći u policijsku stanicu u Leposaviću, već su molili samo da se donose hrana i propuste obični patrolni policajci koji su tu od početka barikada i koji su pod terapijom, na snimku do kog su "Novosti" došle se vidi kako zapravo Euleks i Kfor dovode Rosu policiju sa šlemovima i dugim cevima na sever!

Komentari (5)

Bonaparta

24.12.2022. 21:09

Одмах председница владе да овај снимак упуте УН секретару Гутерешу као и СБ и да их питају шта је ово?? Потом овим паметњаковићима из ЕУ и њих да питају шта је ово и да ли је то мандат Еулекса да развози терористе. Потом да затраже од Гутереша да све стране трупе напусте територију Србије, а за овим битангама распишу потерницу као терористима. Наоружане људе у униформама са ткз.Косова да прогласе наши за терористичке јединице и привремено окупирану територију те да обавесте УН и ЕУ да ће Србија предузети противтерористичку акцију за ослобађање своје територије. Тражити од Русије и Кине да нас подрже на све начине, па ако треба и војно са позивом да руске специјалне јединице дођу у помоћ нашим снагама, ако се НАТО или нека трећа држава умеша у сукоб.

Banjac

11.01.2023. 20:25

Svaki dogovor sa SAD, Nato i EU je unapred predviđen za nepoštovanje od strane istih, služi za kupovinu vremena a oni i dalje teraju po svome. Strašna je ta zapadna demokratija, bez pravde i poštovanja!