UPALI U GRAD, PA IZDAJU SAOPŠTENJA: Oglasili se iz policije lažne države, najavljuju novi teror

Tanjug

09. 12. 2022. u 07:28

POLICIJA tzv. Kosova saopštila je da će narednih dana povećati prisustvo na severu južne srpske pokrajine i navela je da je to u cilju održavanja javnog reda.

УПАЛИ У ГРАД, ПА ИЗДАЈУ САОПШТЕЊА: Огласили се из полиције лажне државе, најављују нови терор

Foto: "Novosti"

Policija lažne države je sinoć, nakon što su njeni naoružani pripadnici upali u Kosovsku Mitrovicu, navela da su glavni ciljevi "održavanje javnog reda, garantovanje bezbednosti, zaštita života i imovine svih građana bez razlike".

- Prioritet (tzv.) kosovske policije je obezbeđivanje bezbednosti za sve građane, stoga, ocenjujući trenutno stanje i trendove u severnim opštinama, policija će narednih dana pojačati prisustvo policije na severu kako bi ostvarila ciljeve policije - navodi se u saopštenju.

Oni dodaju i da kontinuirano prate i analiziraju dešavanja i prave stručne procene na osnovu kojih preduzimaju, kako se navodi, "neophodne, razumne i zakonite mere za sprovođenje zakona i odluka državnih organa (tzv.) Kosova".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

"POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA" Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

- POGLEDAJTE sa kakvim bolesnim lažovima imamo posla, pogledajte, poštovani građani, čime se bave i to već 30 dana, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, pokazujući javnosti foto-montažu fotografije na kojoj se on navodno grli sa Aljbinom Kurtijem, a koju je Srđan Milivojević iz DS delio na društvenim mrežama.

03. 02. 2023. u 14:22

Komentari (2)

UŠTIPCI BEZ KVASCA: Sa sirom i susamom, mekani kao jastuk - savršeni za doručak (VIDEO)