U TOKU JE ODUZIMANJE VINA SRPSKOM DOMAĆINU: Situcija se smiruje u Velikoj Hoči - Vlasnik vinarije zamolio građane da ostanu mirni

Novosti onlajn

08. 12. 2022. u 17:56

SITUACIJA u Velikoj Hoči počela je da se smiruje, jer je vlasnik vinarije Petrović zamolio sve okupljene građane da ostanu mirni, jer kako je rekao ne želi "da bilo ko završi u zatvoru".

У ТОКУ ЈЕ ОДУЗИМАЊЕ ВИНА СРПСКОМ ДОМАЋИНУ: Ситуција се смирује у Великој Хочи - Власник винарије замолио грађане да остану мирни

Foto: Novosti

Nakon toga, pripadnici specijalne policije zajedno sa službom carine ušli su u njegov podrum kako bi započeli sa konfiskacijom vina i trenutno se ono pretače u cisternu.

U Velikoj Hoči prisutan je veliki broj pripadnika specijalne i regularne policije, kao i službenika carine. 

Podsetimo, carina tzv. Kosova je jutros saopštila da je tokom provere u Velikoj Hoči u Orahovcu, otkrila da se alkoholna pića prodaju neovlašćeno i da su zbog toga doneli odluku o zapleni 42.000 litara alkoholnog pića.

(Kosovo onlajn)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

"POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA" Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

- POGLEDAJTE sa kakvim bolesnim lažovima imamo posla, pogledajte, poštovani građani, čime se bave i to već 30 dana, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, pokazujući javnosti foto-montažu fotografije na kojoj se on navodno grli sa Aljbinom Kurtijem, a koju je Srđan Milivojević iz DS delio na društvenim mrežama.

03. 02. 2023. u 14:22

Komentari (9)

SOČNO TELEĆE PEČENJE U RERNI: Po receptu najiskusnijih kuvara - tajna je u brašnu