POTRESNE SCENE IZ VELIKE HOČE: Domaćin Petrović preti samoubistvom, majka vrišti dok policija pokušava da zapleni vino (VIDEO/FOTO)

D.Z.

08. 12. 2022. u 12:35

NAORUŽANI pripadnici tzv. kosovske policije su došli u kuću porodice Srđana Petrović u Velikoj Hoči sa carinicima, kako bi zaplenili srpsko vino, a jedan od članova porodice, sin Milan, preti da će izvršiti samoubistvo.

ПОТРЕСНЕ СЦЕНЕ ИЗ ВЕЛИКЕ ХОЧЕ: Домаћин Петровић прети самоубиством, мајка вришти док полиција покушава да заплени вино (ВИДЕО/ФОТО)

D.Z.

-Ne dam, ovo je moje, moja kuća, moje sve! Neću! Ne dam! Nek se vrati kamion, kunem se, skočiću - preti Milan sa krova kuće, dok jedan od meštana pokušava da ga spreči, a majka vrišti i kuka na sav glas:

-Je l' imate vi decu, sklonite se, mooolim vas - jauče jadna žena.

- Ovo je nečuveno. Maltretiraju nas već drugi dan zbog sopstvenog vina. Pa i kada čovek napravi prekršaj u saobraćaju plati kaznu i nastavi da vozi dalje, a ovo je čisto iživljavanje. Ne samo moja porodica, već i ostali žitelji Velike Hoče su revoltirani, okupljeni su oko vinice, ali su tu i pripadnici kosovske policije sa pet policijskih automobila i tri kombija carine - rekao je Srđan Petrović, vlasnik vinarije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

NOVAK JE KIDISAO NA NJEGA: Sukob Đoković - Ivanišević upoređen sa odnosom Ukrajina - Rusija! DŽon Mekinro podsetio i na rat u Jugoslaviji