MOMIROVIĆ SE UPISAO U KNJIGU ŽALOSTI: Ministar izrazio saučešće povodom smrti Điang Cemina

Novosti onlajn

05. 12. 2022. u 12:13

MINISTAR trgovine u Vladi Republike Srbije i predsednik Mešovite međuvladine komisije za ekonomsku saradnju sa NR Kinom Tomislav Momirović upisao se danas u knjigu žalosti u ambasadi Narodne Republike Kine povodom smrti Điang Cemina.

МОМИРОВИЋ СЕ УПИСАО У КЊИГУ ЖАЛОСТИ: Министар изразио саучешће поводом смрти Ђианг Цемина

Foto: Printskrin/Instagram/tomamomirovic

- U izuzetno teškom istorijskom momentu kada smo se borili za opstanak našeg naroda i države, dok u Evropi nismo imali saveznika, imali smo Vas i bezrezervno prijateljstvo i podršku NR Kine. Tu podršku nikada nećemo zaboraviti! - napisao je tom prilikom ministar Tomislav Momirović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

"POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA" Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

- POGLEDAJTE sa kakvim bolesnim lažovima imamo posla, pogledajte, poštovani građani, čime se bave i to već 30 dana, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, pokazujući javnosti foto-montažu fotografije na kojoj se on navodno grli sa Aljbinom Kurtijem, a koju je Srđan Milivojević iz DS delio na društvenim mrežama.

03. 02. 2023. u 14:22

Komentari (0)

VEĆ OSAM MESECI U BOLNICI: Od čega boluje Moka Slavnić - Vratila mi se vera u Boga, molim se u bolničkoj kapeli