JOVANOV PORUČIO: "Predsednik je danas reagovao kao državnik i kao čovek"

Novosti online

01. 12. 2022. u 20:48

ČLAN Predsedništva Srpske napredne stranke Milenko Jovanov prokomentarisao je reakciju predsednika Srbije Aleksandra Vučića nakon novog suludog poteza Aljbina Kurtija.

ЈОВАНОВ ПОРУЧИО: Председник је данас реаговао као државник и као човек

Foto Tanjug

- Predsednik Vučić je danas reagovao kao državnik i čovek koji je i dobio podršku naroda da Srbiju hrabro vodi kroz iskušenja, a rekao je ono što oseća i misli svaki građanin Srbije, nakon novog suludog poteza Aljbina Kurtija i blagonaklonog stava EU prema tome - rekao je Jovanov.

Jonov je takođe dodao da je nepodnošljivo gledati gaženje osnovnih principa demokratije od strane onih istih koji uvek imaju potrebu da na tu temu Srbiji dele lekcije.

- Još je mučnije gledati kako svi mogući principi, načela, dogovori i garancije prestaju da važe ako to odgovara Prištini i kako se uvek ima razumevanja za Kurtijeve budalaštine koje pravi već na dnevnom nivou - rekao je on.

Član predstavništva SNS je rekao da su ovog puta bukvalno sa ulice doveli Nenada Rašića, koji je dobio 0,1% glasova Srba, da predstavlja baš onih 99,9% Srba koji za njega nisu glasali.

- A u tome će mu pomagati Rada Trajković koja se već danima i rukama i nogama otima da bude na usluzi Kurtiju i njegovim ciljevima i da raskine sve veze Srba sa KiM sa Beogradom. - poručio je Jovanov.

Jovanov je rekao i da na sve to EU ćuti, a zapravo podržava Kurtijev postupak.

- Neko je na sve to morao da kaže dosta, a nema nikoga čije reči imaju veću težinu i ko ima veći legitimitet da to kaže od predsednika Vučića. I zato bi bilo mudro da njegove reči čuju i razumeju. Ako im je uopšte stalo do Srbije - poručio je član predstavništva SNS.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)