KADA SU GA KAMENOVALI, OPRAŠTAO JE - ALI NEĆE NEMO POSMATRATI GAŽENJE SRBA: Ministar Vesić pružio punu podršku predsedniku Vučiću

Novosti online

01. 12. 2022. u 20:08

MINISTAR građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić poručio je danas da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić uvek bio čovek dijaloga i mira, ali da nikada neće ćutati i nemo posmatrati gaženje Srba na KiM.

КАДА СУ ГА КАМЕНОВАЛИ, ОПРАШТАО ЈЕ - АЛИ НЕЋЕ НЕМО ПОСМАТРАТИ ГАЖЕЊЕ СРБА: Министар Весић пружио пуну подршку председнику Вучићу

Foto: Tviter/@sicveO11

- Ako je neko za sve ove godine pokazivao i da je čovek dijaloga i mira, onda je to upravo predsednik Aleksandar Vučić. Kada su ga kamenovali, opraštao je i pružao ruku. Kada su pojedini mediji u regionu gazili po mrtvim precima i po živoj deci, praštao je i tražio mir - napisao je Vesić na Tviteru.

On ističe da niko ne sme da očekuje od Vučića da ćuti i nemo posmatra "kada jedan pomračeni um i oni koji ga nažalost podržavaju odluče da zgaze Srbe na KiM i da ih proteraju sa ognjišta".

- Ne očekujte da Vučić i država Srbija koju vodi budu nezainteresovani posmatrači. Puna podrška predsedniku Vučiću na oštroj i odlučnoj reakciji i podrška za sve njegove napore da zaštiti Srbe na KiM i naše nacionalne interese. Živela Srbija - napisao je Vesić.

Podsećamo, predsednik Vučić je večeras poslao oštru poruku Kurtiju, ali i Evropskoj uniji koja mu dopušta da povlači poteze suprotne Briselskom sporazumu.

- A terorističkom ološu da poručim - vodi računa da ne povrediš nijednog Srbina, zajedno sa ovim kvislinzima koje si izabrao. Jer Srbi će znati da vam odgovore. A vi iz Evrope, sram vas bilo, a to je sitnica u odnosu na ono što želim da vam kažem - rekao je predsednik.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

IMAO JE SAMO TRI GODINE, SVAKI DAN GLEDAM NJEGOVE SLIKE Žika kroz suze o smrti sina - Ipak sam zahvalan Bogu