"SRPSKI NAROD PRUŽA PUNU PODRŠKU VUČIĆU": Predstavnici Srpske liste poručili - "Odavde nema nazad"

Novosti online

01. 12. 2022. u 20:23

PREDSTAVNICI Srpske liste otvoreno su podržali predsednika Srbije Aleksandra Vučića koji je razotkrio licemerni odnos međunarodne zajednice.

СРПСКИ НАРОД ПРУЖА ПУНУ ПОДРШКУ ВУЧИЋУ: Представници Српске листе поручили - Одавде нема назад

Predstavnici Srba sa KiM, juče u Beogradu, Foto Tanjug

Saopštenje Srpske liste vam prenosimo u celosti:

"Srpska lista pruža punu podršku i podržava svaku izgovorenu reč predsednika Aleksandra Vučića koji je na najbolji način razotkrio licemerni odnos međunarodne zajednice prema našem narodu na KiM i prema državi Srbiji.

Oni isti kojima su puna usta vladavine prava i poštovanja zakona danas su pokazali najveći mogući stepen licemerja i nespremnosti da stvari nazovu pravim imenom, samo zato što diktator i ekstremista Aljbin Kurti krši prava srpskog naroda.

Svojim ćutanjem evropski lideri nastavljaju praksu odobravanja etničkog progona srpskog naroda, a od danas su direktni saučesnici u nastojanju Aljbina Kurtija da obespravi i protera Srbe sa svojih vekovnih ognjišta.

Srpski narod pruža punu podršku predsedniku Aleksandru Vučiću u borbi za istinu, pravdu i bolji život građana Srbije. U toj borbi predsedniče imate punu podršku Srba sa KiM, jer odavde nema nazad!"

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POLICIJA BLOKIRA PRILAZ: Stigao bager u dvorište kuće gde je nestala mala Danka (FOTO/VIDEO)