ĐILASOVI NE ODUSTAJU: Miljuš - "Srbija mora da uvede sankcije Rusiji!" (VIDEO)

Novosti onlajn

15. 11. 2022. u 15:59

BRANKO Miljuš, funcioner Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa, u emisiji "Probudi se" na televiziji "Nova S" insistirao je još jednom na tome da Srbija mora da uvede sankcije Ruskoj Federaciji, a sve zbog usklađivanja spoljne politike sa Evropskom unijom.

ЂИЛАСОВИ НЕ ОДУСТАЈУ: Миљуш - Србија мора да уведе санкције Русији! (ВИДЕО)

Foto: Printscreen/Tviter

- SSP i Borko Stefanović će pokreniti inicijativu u Skupštini o usklađivanju spoljne politike sa EU jer je naš interes da zaštitimo radna mesta od kojih zavisi 300.000 ljudi! - naveo je funkcioner stranke Dragana Đilasa. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

"POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA" Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

- POGLEDAJTE sa kakvim bolesnim lažovima imamo posla, pogledajte, poštovani građani, čime se bave i to već 30 dana, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, pokazujući javnosti foto-montažu fotografije na kojoj se on navodno grli sa Aljbinom Kurtijem, a koju je Srđan Milivojević iz DS delio na društvenim mrežama.

03. 02. 2023. u 14:22

Komentari (0)

UŠTIPCI BEZ KVASCA: Sa sirom i susamom, mekani kao jastuk - savršeni za doručak (VIDEO)