PALMA: Pretnja Aleksandru Vučiću od strane kriminalnih grupa ista režija kao u slučaju Zorana Đinđića

Novosti Onlajn

13. 11. 2022. u 11:55

GOSTUJUĆI na televiziji, Dragan Marković Palma osvrnuo se na hapšenje kriminalne grupe "vračarci" i pretnje upućene predsedniku Aleksandru Vučiću.

ПАЛМА: Претња Александру Вучићу од стране криминалних група иста режија као у случају Зорана Ђинђића

Foto P. Milošević

- Nakon što je načelnik Službe za borbu protiv organizovanog kriminala Ninoslav Cmolić izjavio je da je kriminalna grupa „vračarci“ predsednika Srbije Aleksandra Vučića videla kao najveću pretnju i da su se dvoumili da li da ga ubiju ili da mu nanesu duševnu bol tako što bi mu ubili dete, možemo reći da je to ista režija kao u slučaju ubistva premijera Srbije Zorana Đinđića 2003. godine. Očigledno je da predsednik Srbije nekome smeta. Ali kod tog slučaja treba staviti tačku na sramne optužbe opozicije da je neko iz vrha države sarađivao sa tim kriminalnim grupama. Da je bilo ko iz vrha države sarađivao sa bilo kim iz tih kriminalnih grupa, one Belivukove i ove „vračarci“, oni ne bi bili pohapšeni. Očigledno je da su optužbe opozicije sramne i lažne. Srpske službe bezbednosti veoma dobro obavljaju svoj posao i Srbija više nikada ne sme dozvoliti da nam se desi ono što nam se desilo sa predsednikom vlade 2003. godine - rekao je predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma gostujući na televiziji Pink.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (50)