VLADA tzv. Kosova donela je odluku da će od 1. do 21. novembra za Srbe koji nisu preregistrovali svoja vozila na "RKS" tablice, biti izrečena opomena, dok će mera novčane kazne važiti do 21. januara.

Jovo

28.10.2022. 18:23

Zajedno su se sa svojim mentorima koji ocekuju poraz Rusije do proleca dogovorili da "ublaze" odluku o preregostraciji na Republjika Kosova tablice tako sto su za uvodjenje probnih tablica odabrali najhladnije dane u godini zvog mogucih barikada na putevima. Zapadni stratezi su se odlucili da Srbi zive pod sralnim tenzijama visokog intenziteta kad vec nije pogodan trenutak za novu oluju kako bi se ubrzalo njihovo proterivanje iz lazne drzave koji su stvorili nezakonitom okupacijom dela Srbije.

Desimir

28.10.2022. 19:48

Sve je to smisljena provakcija ambasadora kvinte u Pristini Kurti samo sprovodi stamu napisu dali Kurti pripremio kofere za bezanje sa njegovim poslodavcima provokatorima koji su bogati pljackajuci srpsku imovinu na km

BOGDAN

30.10.2022. 06:50

SRAMNA ODLUKA DUBOKE DRZAVE GLOBALISTE,GLOBALISTI SRBIMA SPREMAJU PROBNE TABLICE KAZNE I TO JE TO ,NIKAKV KURTI NIKAKV MURTI IMPERIJALISTICKI GUVERNER KOJI VLADA U NJEGOVU KOLONIJU KOSOVO I METOHIJA U AKCIJU I TO JE TO.