ČAK i da pritisnuti i toliko ugroženi promenimo svoju odluku i u skladu sa očekivanjima nekih ljudi sutra kažemo da uvodimo sankcije Rusiji, potapšali bi nas po ramenu dva puta i izdali bi dva saopštenja, tri dana bi govorili da smo postali deo evropske porodice naroda, a onda bi krenuo novi pritisak i nova priča u vezi sa KiM i pitanjem - hoćete li da budete na pravoj strani istorije.

Stanislava

18.10.2022. 09:01

Zapadnjačko licemerje je bez granica, za njih naš teritorijalni integritet ne predstavlja ništa i samo gledaju kako da nas navuku na tanak led. To se neće desiti dok je Vučić na čelu države.

Cica

18.10.2022. 09:57

Jasno je da pritisak na Srbiju vrse " oni" koji su zadali najvece udarce nasoj zemlji i prvi okretali leđa u svemu. Treba zadrzati neutralan stav u svemu.

Dada

18.10.2022. 09:58

Koja Evropa Evropa je za nas smtr Sta ce Srbinu Evropa kojom upravlja Fasizam Sta ce Srbinu Evropa koja je decenijama u proslosti vladala kolonijama I imala imperije Ne nama ne trebaju prijatelji fasisti prijatelji koji nas mrze ponizavaju Mi smo svoji mi smo Srbi narodu koji postoji od valjkada mi imamo svoje mesto rodjenja mesto stanovanja Za razliku od drugih mi nismo vestacka tvorevina skupa naroda sa raznih kontinenata Mi smo Srbi To CEO Svet treba da shvati A nasi politicari koje smo birali da se za to bore I konacno dokazu

cacolima

18.10.2022. 14:41

Rusija je uvek bila uz Srbiju, čak i kada je 19 moćnih zemalja napalo našu zemlju. Sankcije da li će se uvesti ili ne odlučuje iskljucivo Vucic i niko drugi.

Dejan

18.10.2022. 15:30

Nikada nisam glasao za Vucica i tu opciju niti cu ali potpisujem svaku rec koju je rekao,nadam se samo da ce da ostane pri ovom stavu i da ovo kaze i na nekim mestima u Evropi