UPUĆUJE NAM SE PORUKA DA SE ODREKNEMO KiM Vučić: "Ne preti niko meni kao Aleksandru Vučiću, oni prete celoj našoj zemlji i njenom opstanku"

Novosti online

17. 10. 2022. u 12:50

PRISUSTVUJUĆI svečanosti povodom obeležavanja 20 godina od osnivanja Bezbednosno-informativne agencije i 123 godine od osnivanja Odeljenja za poverljive policijske poslove, predsednik Vučić, između ostalog, osvrnuo se na konstantne pritiske koje naša zemlja trpi i kaže da nam se upućuje poruka da moramo da se odreknemo Kosova i Metohije, kako bismo dobili mali poklon.

УПУЋУЈЕ НАМ СЕ ПОРУКА ДА СЕ ОДРЕКНЕМО КиМ Вучић: Не прети нико мени као Александру Вучићу, они прете целој нашој земљи и њеном опстанку

D.M.

- Ako odbijete, onda ste u problemu. Da se razumemo. Ne preti niko meni kao Aleksandru Vučiću, oni prete, neskriveno, celoj našoj zemlji i njenom opstanku. Samo hoću da to svi znate, i prvi put to kažem ovako otvoreno. Ništa nije dovoljno. Kažu problem su izbeglice. Nema problema, ukinućemo bezvizni režim. Rešićemo te probleme, ali to neće biti dovoljno, neće biti ni vest. Da uvedemo sankcije zato što njima smeta da postoji jedna zemlja koja štrči i želi da ima pravo na slobodno mišljenje, i nikoga nije ugrozila niti kročila na tuđe tle. Nikoga nismo napali, ali smo bili surovo kažnjeni, gore nego Irak i Avganistan. Jer njima nisu odvajali Basru i Kandahar.

Podsetimo, svečanosti uz predsednika Vučića prisustvuju i direktor BIA Bratislav Gašić, ministar finansija Siniša Mali, predsednik Narodne skupštine Vladimir Orlić i druge zvanice.

Vučić je položio venac ispred ploče sa imenima poginulih pripadnika srpske bezbednosne agencije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (94)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna