Pada rekord star 130 godina – Tramp ponovo u Beloj kući?

Promo

16. 10. 2022. u 16:00

Dve godine ostale su do novih izbora za predsednika SAD, ali se već sada zna da su po svemu sudeći istorijski. I to ponajmanje zbog svega što se dešava u istočnoj Evropi – jedan svojevrsni kuriozitet ozbiljno preti da preraste u istorijski presedan!

Пада рекорд стар 130 година – Трамп поново у Белој кући?

Foto AP

Mnogo je primera kada smo se uverili da su najbolji istraživači javnog mnjenja zapravo kvote i bukmejkeri. E pa, oni i ovog puta imaju šta da kažu.

POKLANjAMO TI 2.000 RSD - SASTAVI TIKET

Više od 47% glasača Republikanaca se u anketama u SAD izjasnilo da ime njihovog idealnog kandidata na izborima 2024. glasi Donald Tramp.

Već sada je u Srbiji moguće kladiti se na ime 47. predsednika Sjedinjenih Američkih Država (2025 – 2028), a ime glavnog favorita nije teško pogoditi!

Kvota na Donalda Trampa je okruglo 4.00, što znači da će na 1.000 dinara vaš ulog biti učetvorostručen.

Ukoliko se ovo desi, bio bi to prvi put još od 1892. da bivši predsednik SAD, nakon neuspeha, ipak dođe do reizbora iz prvog sledećeg pokušaja!

Imajući u vidu kako je Tramp iz Bele kuće izašao krajem 2020, šta je pre i posle tog izjavljivao, kao i opštu finansijsku i bezbednosnu situaciju širom planete, ovakav scenario bio bi pravi pravcati zemljotres.

U ponudi je još oko 70 kandidata iz sveta politike, biznisa i medija najmoćnije države sveta.

Od poznatih imena tu su i aktuelni predsednik Džo Bajden (6.03) i potpredsednica Kamala Haris (15.22), Hilari Klinton (49.14), vlasnik Amazona Džef Bezos (138.42), Kanje Vest (124.17) pa i Bil Gejts (344.84).

Ipak, ni ostali pretendenti na kandidaturu u okviru Republikanske stranke neće se lako predati, a naročito mlada nada, harizmatična i privlačnija „kopija Donalda Trampa“, kako često nazivaju Rona de Santisa, bivšeg guvernera Floride.

Za razliku od protivnika iz suparničke stranke, Ron Desantis nije uglađeni demokrata, već upravo republikanac, koji svoj uspon duguje radu za Trampa i isto tako zanimljivim javnim istupima na sve goruće teme – vakcine, rasnu diskriminaciju, LGBT manjinu, spoljnu politiku SAD....

Kvota na De Santisa je 4.70.

Za poznavaoce američke politike ni to nije sve što se tiče šansi da svoje znanje ozbiljno naplate – pogledajte kvote i za izbore za Senat SAD već ove jeseni (čuveni Midterms), a kvote za svaku državu su više nego zanimljive.

POKLANjAMO TI 2.000 RSD - SASTAVI TIKET

A ako ste ipak fan „glavnog“ jela i izbora 2024 – na ovom mestu postoje kvote i za predsedničkog kandidata Demokrata.

Foto: Printskrin

Tekst potpisa

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (4)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri