PREDSEDNIK O NAPADIMA IZ HRVATSKE: Sintagma "orgijanje u Jasenovcu" najbolje govori o njima

Novosti online

07. 10. 2022. u 13:07

Sintagma "orgijanje u Jasenovcu" koju je iskoristio hrvatski poslanik Zekanović dovoljno govori o političarima iz Hrvatske, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, komentarišući najnovije "napade" koji dolaze iz Hrvatske.

ПРЕДСЕДНИК О НАПАДИМА ИЗ ХРВАТСКЕ: Синтагма оргијање у Јасеновцу најбоље говори о њима

Printscreen/Pink

- Za njih je orgijanje kad neko želi da položi venac na cvet koji govori o stotinama hiljada ubijenih. Nije bilo orgijanje ubijanje dece i ljudi, već je orgijanje polaganje venca? - pitao je Vučić i kaže da je Hrvatska i sebe izuzela iz nabavke posebnog ulja od ruske strane. 

- Oni su sebi dali za pravo da pomažu Rusima, ali daju sebi dodatno pravo da to Srbiji ne dozvole. Sve možete. Vi pripadate tom klubu, mi ne pripadamo. Samo nemojte da nam govorite da to ima veze sa principima i moralom - rekao je predsednik.

Podsetimo, dan nakon što je, na insistiranje Hrvatske, Srbiji onemogućeno da dobija naftu preko Jadranskog naftovoda, Hrvoje Zekanović je, pružajući, kako kaže, punu podršku hrvatskom premijeru Andreju Plenkoviću, pohvalio bolesnu kampanju koja se vodi protiv Srbije.

- Bitno je i ono što je napravio pre par meseci kad je Vučić hteo orgijati po Jasenovcu pa mu je rekao ‘šišaj, rođo’. Ovo što mu je sada napravio – jasno mu je rekao da ruska nafta preko Jadranskog naftovoda neće ići i tačka – izjavio je Zekanović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

MNOGI ĆE SE IZNENADITI: Kako se NJegoš zapravo zvao? Oslovljavali su ga sa Petar i Rade, ali je njegovo kršteno ime bilo drugačije

MNOGI ĆE SE IZNENADITI: Kako se NJegoš zapravo zvao? Oslovljavali su ga sa Petar i Rade, ali je njegovo kršteno ime bilo drugačije

VLADIKA PETAR II Petrović NJegoš bio je i ostao upamćen kao vrlo harizmatična ličnost, markantni vladar, ali i duboko prosvetljena misaona figura o čemu svedoče njegova znamenita književna dela. Iako su u usmenoj tradiciji i pisanoj istoriji njegov lik i delo opšte poznati, neki bitni detalji iz njegovog života slabo su poznati.

08. 12. 2022. u 18:51

Komentari (67)

VLADA SRBIJE POMAŽE GRAĐANIMA: Evo ko će imati pravo na manje račune za struju