SRPSKA radikalna stranka (SRS) i njen lider Vojislav Šešelj su danas čestitali objavu o prisajedinjenju četiri ukrajinske oblasti Rusiji.

Komentari (5)

ZAvram

30.09.2022. 23:36

Славе данас и сви Срби, и сви грађани наше земље, којима су правда, истина да је Русија повратила део својих историјских територија, љубав према братском, и свим народима Руске Федерације, дубоко усађени у памћење, у душу, у срце... Будите поносни и заувек срећни и заштићени у својој матици земљи, у славној и победничкој матушки Русији, од повампирених, разуларених нацистичких монструма, и подивљалог и злог Запада, који и нама, као и вама, браћо наша. кида живо месо с тела, очи наживо вади, каму, попут усташа, даноноћно држи под нашим грлом... Сунце се на Истоку рађа!

BOGDAN

01.10.2022. 08:21

OVO JE SAMO POCETAK, RUSIJA CE USKORO DA OSLOBODI SVE SLOVENSKE DRZAVE I NAROD OD ZAPADNE ZLOCINCE KOJI OKUPIRAJU SLOVENSKE DRZAVE I SLOVENSKI NAROD UVELI U NJIHOVO ROBOVLASNISTVO .NEMA RUSIJE BEZ KIJEVSKE RUSIJE KOLEVKE RUSKE DRZAVE I NACIJE GDE SU RUSI PRIMILI PRAVOSLAVNU VJERU GOSPODOVU,