POLITIČKA grupa socijalista i demokrata u Evropskom parlamentu, predložila je da se u izveštaju EP o proširenju Unije izglasa njihov predlog za suspenziju pregovora sa Srbijom zbog toga što Beograd nije uveo sankcije Rusiji, izjavila je Tanjugu danas portparolka te poslaničke grupe u EP Inga Černi Grim.

Komentari (38)

Mike

28.09.2022. 17:45

Sto se vecine tice ne moraju ni da se nastave, a steta je i sto su pocinjali. Nista nam dobro to nije donelo. U pojedinim stvarima je bilo neceg dobrog, onog koji se odnosio na razvoj i ekonomiju, ali u politickom delu najblaze receno katastrofa. Ponasanje EU prema nama je sramotno, licemerno i iznad svega bezobrazno.

Sanja

28.09.2022. 17:55

Izuzetno veliki pritisci izazovi i pred Srbijom i pred predsednikom Vucicem ali se nadamo da ce on kao i do sada donositi najbolje moguce odluke koje su u interesu Srbije

Katarina

29.09.2022. 07:27

Srbija ostaje posvećena svojim interesima i stavovima, i neće dozvoliti da niko na vrši pritiska da moramo, a ne kažu zbog čega da to uradimo, tako da nećemo uvoditi sankcije Rusiji.

Simon

29.09.2022. 08:40

Odlično....srbija nikad neće i ne može priznati kosovo,a EU nek bude prošlost živela srbija,kada nas budete tretirali ravnopravnim kao što tretirate ukrajinu ,onda možda možete nastaviti ovaj cirkus.

Petar Veliki

13.10.2022. 13:33

To je neki problem? Pa mi nećemo u EU!!! Dakle, momentalno pristupiti pregovorima sa svima ostalima osim kolektivnog zapada (gde je i nesrećna EU) o investicijama i ekonomskoj saradnji. To je dugoroćno - NAJVAŽNIJA vrsta DIVERSIFIKACIJE!!!