SADA više nema nikakve dileme da premijer privremenih institucija u Prištini Aljbin Kurti ide sutra u Brisel na razgovore sa predsednikom Aleksandrom Vučićem osokoljen podrškom pokrovitelja lažne kosovske nezavisnosti za svoju destruktivnu politiku.

buki

17.08.2022. 11:33

Red je onda da i mi otvorimo karte i kažemo da 4 opštine severa KiM neće da se odvajaju od Srbije. Ako su mogli Šiptari, koji su u Srbiji imali veća prava od svih Srba zajedno, da proglase nezavisnost, kako može bilo ko da natera Srbe, kojima su na KiM ukinuta sva ljudska prava i ugroženi životi, da žive u tom za njih osmišljenom paklu koncentracionog logora? Hiljadu i jedan svedok (i to ne srpski nego stranci) će potvrditi da su Srbi na KiM najugroženiji narod Evrope i kako će nacisti EU da opravdaju prisiljavanje Srba na eutanaziju? Zašto Srbi koji nemaju nikakva prava na kosovu moraju da budu pripojeni toj kvazi državi, a Šiptari koji imaju sva prava u Srbiji mogu da proglase nezavisnost u delu Srbije gde su većina, pa čak i u delovima Srbije gde nisu većina? Kako glasi međunarodno pravo koje Šiptarima to obezbeđuje?

Gari

17.08.2022. 12:25

Meni kao gradjaninu Srbije uopste nije jasno na koji nacin i sa kojim medjunarodnim pravom jednoj suverenoj drzavi kao sto je nasa , mogu bilo sta da sugerisu i propisuju ambasadori tudjih zemalja akreditovani u Srbiji i uz to senatori i kongresmeni takodje tudje zemlje ?

Zoran

17.08.2022. 12:46

Nevjerovatno je kako se ponaša Zapad. Kvinta, moćna, uspavana, bezobrazna, gdje je se uopšte ništa ne tiče. Zmaju li šta ih čeka. Još uvijek su u svijetu ikuzije i kompjuterskh igara. Znaju li uopste šta znači rezolucija 1244, znaju li da im je Rusija na vratima. Svi će se oni morati pokloniti Rusiji kad,tad. Šta će biti onda? Vučiću nedaj Srbiju i Kosovo i Metohiju.

Kosta

17.08.2022. 16:05

Mora se tom trulom, licemernom, fašističkom i kolonizatorskom zapadu jasno i glasno reći da Srbija nikada neće priznati lažnu državu Kosovo, te da se mora vratiti pregovorima o suštinskoj autonomiji KiM u okviru Republike Srbije, pod okriljem UN, u skladu sa Rezolucijom 1244 SB UN!

Jan

18.08.2022. 17:27

Reciprocitet, Ovaj kurti nas bas tera da "budemo reciprocni" i da ih jednom najurimo na polaznu tacku, u albaniju. Kvinta, zar Italija nije osvajala albaniju zbog svoje koristi? Zar Nemci nisu zeleli da "upravljaju" sa KiM, zar se tu vec citav vek ne trpaju Englezi? Zar americki biznismeni ne profitiraju danas na prirodnim bogatstvima KiM? Boze, skim mi moramo da "razgovaramo"? Sve go ljopov ili kolonijalista.