POKRET SOCIJALISTA ODGOVORIO NOVOJ S: Dok god Aleksandar Vulin brine o srpskoj policiji govoriće i oglašavaće se

Novosti online

16. 08. 2022. u 10:07

POKRET Socijalista ukazao je na intenzivne napade Nove S na njihovog lidera Aleksandra Vulina, sa porukom da znaju da iz tog medija žele da "Vulin ne bude deo političkog života, da zaćuti i ne progovori ni o čemu što bi se ticalo zaštite državnih i nacionalnih interesa i zaštite srpskog naroda".

ПОКРЕТ СОЦИЈАЛИСТА ОДГОВОРИО НОВОЈ С: Док год Александар Вулин брине о српској полицији говориће и оглашаваће се

Foto: Pokret socijalista

- Tajkunsko-luksemburška hobotnica bi htela da Vulin zaćuti, a neki drugi bi hteli da Vulin i ne postoji.

Dok god je Aleksandar Vulin ministar unutrašnjih poslova i dok god brine o srpskoj policiji govoriće i oglašavaće se i neće mu razne medijske hobotnice zabraniti da misli i da iznosi svoje stavove.

Kada se Aleksandar Vulin oglasi kao ministar unutrašnjih poslova, oglasi se putem biroa za medije MUP-a, baš kako je i propisano, a to što bi Nova S želela da Vulin ne progovori i ćuti kada mu Hrvatska blati državu i narod i brani predsedniku svih Srba Vučiću da položi cvet u Jasenovcu je samo želja Nove S.

Vaše je da napadate, za to ste plaćeni i angažovani, a Vulin će se boriti- poručili su u Pokretu socijalista odgovarajući Novoj S koja zamera ministru unutrašnjih poslova Srbije Aleksandru Vulinu to što se oglašava preko zvaničnih kanala MUP-a.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

NOVI MIG-41: Leti do 5.500 km/h naoružan raketama kindžal i cirkon - obavlja borbene zadatke u stratosferi