AMBASADOR Sjedinjenih Američkih Država na tzv. Kosovu Džefri Hovenijer saopštio je da je završio sastanak sa predsednicom tzv. Kosova Vjosom Osmani i premijerom Aljbinom Kurtijem, prenosi Reporetri.

Komentari (24)

vladimir

01.08.2022. 00:43

Neće biti sprovedeno NIKADA američki administratore i vodite računa da "ne upadnete" u još jednu nevolju! Mislite ne mogu ništa Rusima, ne mogu Kinezima ali mogu Srbima ...dobro razmislite ako imate s čim!

Bosko

01.08.2022. 00:59

I šta nakon mjesec dana.Opet napad I premlaceni I zatvoreni Srbi I opet Mirotvorac koji place I moli I nanosi novu sramotu itd.Treba Srbima na Kim pokazati sve potpisane papire od strane Srbijanaca u Briselu I zašto ništa nije uradjeno ono najvažnija za SRBE ne srbijance.Bez uvrede ovo je ISTINA

Vuk

01.08.2022. 08:09

@Bosko - Било где да се налази Србин је Србин. Треба да научиш шта је Србин а шта је Србијанац, а не да пишеш глупости.

Daliborka

01.08.2022. 04:48

Nadam se da će se cela ova neprijatna situacija okonačati mirnim, diplomatskim putem bez nasilja i incidenata. Takođe smatram da bi se moralo naći trajno rešenje za ovaj mesec dana kada je odloženo sa dokumentima.

hristina

01.08.2022. 07:44

@Bosko ... Tebi nepostovanje Rezolucije 1244 Saveta bezbednosti OUN, po kojoj je Kosovo i Metohija u sastavu Srbije - je u redu? Nije nepostovanje medjunarodno prava?! Po tebi, neosnivanje Zajadnice srpskih opstina na KiM, po Briselskom sporazumu(!), potpisanog I od strane kosovskih Albanaca, nije nepostovanje potpisanog?! Ko ce da ih natera da ispune ono sto su potpisali?! Oni sto ih huskaju, koji su prekrsili medjunarodno pravo bombardujuci Srbe bez odluke SB OUN?! ... Sta treba da radi "Mirotvorac", po tebi? Da odgovori oruzjem? To oni I hoce, treba im jos jedan "balkanaki kasapin", propaganda masinerija je spremna. I nemoj se kladiti, ima i "mirotvorac" svoje crvene linije! ... Ne postoje, srbijanci, dusebriznice! Postoje samo Srbi, bilo gde da su! A ti setaj sa srpskog portala!

Željka

01.08.2022. 14:40

Ne kažemo da to ne treba sprovesti, treba razumevanje vlade...ključne reči ambasadora. Drugim rečima, ostavimo Srbiju da se još krčka, možda može milom, ako ne, onda ćemo silom.