GRENEL O SITUACIJI NA KiM: Fašista Kurti preuzima glupe i bezobzirne korake

Novosti online

31. 07. 2022. u 22:52

RIČARD Grenel, nekadašnji specijalni izaslanik SAD za dijalog Beograda i Prištine, reagovao je na dešavanja na Kosovu i Metohiji.

ГРЕНЕЛ О СИТУАЦИЈИ НА КиМ: Фашиста Курти преузима глупе и безобзирне кораке

Foto: AP Photo/Darko Vojinovic

- Ponovo, krajnje levičarski radikalni i iskusni fašistički premijer (tzv.)  Kosova Aljbin Kurti jednostrano preduzima korak da odbaci srpske registarske tablice i lične karte na (tzv.) Kosovu. Glupo, bezobzirno i nepotrebno -  napisao je Grenel.

On je, takođe, pitao Džejka Salivena, savetnika za nacionalnu bezbednost SAD i Državnog sekretara SAD Entonija Blinkena "zašto nisu rekli Kurtiju da prestane sa svojim fašističkim načinom ponašanja".

BONUS VIDEO - SABLASAN SNIMAK: Sirene za uzbunu odjekuju Kosovskom Mitrovicom

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (5)

SPEKTAKL IZNAD PEŠTERA: Pogledajte - Dejstvuju helikopteri Mi-35 i Mi-17 (VIDEO)