PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić komentarisao je to što su hrvatski mediji prikaz naoružanja egipatskom predsedniku nazvali "divljanjem".

Perce

22.07.2022. 17:01

Bravo. Hrvati misle ako su u EU da mogu sve jer imaju podrsku svojih nadredjrnih evropskih kolega. Nisu racunali da mogu da nalete na tvrd orah. Njima se dozvoljava ustastvo u svim delovima zivota: politike, sporta, muzike, kulture... A nama bi da brane slobodu, nezavisnosti, jacanje i prosperitet drzave svojim sumanutim napadima, pritiscima i lazima.

Lara

22.07.2022. 21:00

Hrvatska Srbiji ne moze Vucica oprostiti jer ne zeli Srbiju gledati na mestu gde se nalazi. Vucic je Srbiju podigao na svi poljima, Srbija se razvila i ekonomski, turisticki, gradjevinski, vojno i svim drugim segmentima i to je ono sto Hrvatska ne moze podneti.

Zoran

22.07.2022. 22:06

Čim nas Hrvati napadaju znači da im nesto naše smeta. Smeta im uspeh, poštovanje Srbije od strane drugih. Smeta im napredak. Jednostavno smo im trn u oku!

Sofika

22.07.2022. 22:09

Vučića napadaju Hrvati jer ne vole da vide da je Srbija uspešna zahvaljujući tome što ima sposobnog predsednika na čelu. Svaki novi uspeh Srbije je nova iritacija za Hrvate koji se, iako članica EU trenutno znatno lošije snalaze u kriznim situacijama.