BOJAN TORBICA: Kako je moguće da se pokreti i stranke finansirani iz inostranstva kandiduju na izborima u Srbiji?

Novosti online

09. 07. 2022. u 16:01

POTPREDSEDNIK Pokreta socijalista i narodni poslanik Bojan Torbica saopštio je da će lično povesti raspravu i u parlamentu i u srpskoj javnosti o tome kako je moguće da se pokreti i stranke direktno finansirani iz inostranih fondova kandiduju na izborima u Srbiji.

БОЈАН ТОРБИЦА: Како је могуће да се  покрети и странке финансирани из иностранства кандидују на изборима у Србији?

Foto Youtube printscreen/ KTV Televizija - Zvanični kanal

- Kao narodni poslanik Pokreta socijalista koji sprovodi politiku Aleksandra Vulina i Aleksandra Vučića kojima su interesi Srbije i srpskog naroda na prvom mestu, lično ću povesti raspravu i u parlamentu i u srpskoj javnosti o tome kako je moguće da se pokreti i stranke direktno finansirani iz inostranih fondova kandiduju na izborima u Srbiji. 

Zašto se pokret finansiran direktno iz Nemačke ne kandiduje na izborima u Nemačkoj? 

U "Ne davimo Beograd" uloženi su milioni iz inostranstva, nekada su žuta patka, nekada su lažni ekolozi, zavisi kako im stranci narede, ali mržnja prema Srbiji i Srbima je uvek ista i uvek prisutna. 

Da imaju imalo časti i dostojanstva kao što nemaju, na izbore bi izašli u Nemačku, tamo odakle se i finansiraju, pa da u Bundestagu potežu pitanja oko ustavnosti zakona i uredbi kao politički predstavnici nemačkih Zelenih i Viole fon Kramon, kao što i jesu, izjavio je potpredsednik Pokreta socijalista i narodni poslanik Bojan Torbica.

BONUS VIDEO: VULIN PORUČIO: Ne bude li Vučić predsednik Srbije, imaćemo vlast zapadnih ambasadora

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

BORIŠA SIMANIĆ ŠOKIRAO SVE! Evo šta je izjavio reprezentativac koji je izgubio bubreg igrajući za Srbiju (VIDEO)