PREVIŠE SI MLAD DA NOSIŠ GREHOVE MILA ĐUKANOVIĆA: Snažan odgovor portparolu DPS-a

Novosti online

02. 02. 2022. u 15:44

POSLANIK Pokreta Socijalista Bojan Torbica odgovorio je portparolu DPS-a Mila Đukanovića da bi mu bilo bolje da je ćutao nego što je progovorio, pošto je isuviše mlad da bi poneo sav teret Đukanovićevih grehova.

ПРЕВИШЕ СИ МЛАД ДА НОСИШ ГРЕХОВЕ МИЛА ЂУКАНОВИЋА: Снажан одговор портпаролу ДПС-а

Foto: V. K./Tanjug/DPS/Služba za odnose sa javnošću/Ilustracija

- Interesantno je to što se Milo Đukanović prepozna baš u svakom pomenu šefa kavačkog klana Radoja Zvicera, koji je imao zadatak i nameru da izvede atentat na predsednika Srbije Aleksandra Vučića - rekao je Torbica.

On kaže da je još interesantnije to što je Đukanović odmah nakon što je ministar policije Aleksandar Vulin izneo par činjenica i konstatacija o švercu kokaina i cigareta u Crnoj Gori angažovao svoje mlade jurišnike iz DPS-a da ga nemušto brane i pravdaju.

- Svako se češe tamo gde ga zasvrbi, ali portparol DPS-a bolje da je ćutao, nego što je progovorio, isuviše je mlad da bi poneo sav teret Đukanovićevih grehova - odgovorio je potpredsednik Pokreta socijalista i narodni poslanik Bojan Torbica portparolu Demokratske partije socijalista Milošu Nikoliću.

BONUS VIDEO: KOM LI SE BOGU MOLE? Miraševi raspopi uz huligane koji prave haos na Cetinju

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (1)

KAKVA ČISTKA... Novak Đoković se odlučio na drastičan potez!