DPS OSETLJIV NA STANOVE PO VRAČARU: Šta se krije iza novih napada na Vulina?

Novosti online

02. 07. 2022. u 21:53

PO količini uvreda koje su izrečene na račun Vulina, reklo bi se da su Đukanovića baš zaboleli ti stanovi po Beogradu, gotovo isto kao kad je Vulin pohapsio pola škaljarskog i kavačkog klana, izjavio je potpredsednik Pokreta socijalista Bojan Torbica, povodom uvreda koje su crnogorski političari izneli na račun Aleksandra Vulina.

ДПС ОСЕТЉИВ НА СТАНОВЕ ПО ВРАЧАРУ: Шта се крије иза нових напада на Вулина?

Foto: Z. Jovanović

- Članovi partije Mila Đukanovića i njihovi sateliti danas su orkestrirano, na vrlo identičan način vređali našeg lidera i ministra unutrašnjih poslova Aleksandra Vulina, pa prosto ne možemo, a da ne primetimo da su uvrede na račun našeg lidera smišljene iz jedne glave, od jednog čoveka, koji bi očigledno da kupi dvanaesti i trinaesti stan na Vračaru uprkos tome što kao bivši Srbin mrzi i Srbiju i srpski narod. 

Crnogorski političari i poslanici mnogo mrze Srbiju, glasaju za secesiju naše države, našu državu proglašavaju genocidnom tvorevinom, brane Srbima veru u Crnoj Gori, ali su zato mnogo osetljivi kad im se pomenu Beograd i njihovi stanovi na Vračaru, tada se mnogo razljute. Po količini uvreda koje su izrečene na račun našeg predsednika Aleksandra Vulina, reklo bi se da su Đukanovića baš zaboleli ti stanovi po Beogradu, gotovo isto kao kad je Vulin pohapsio pola škaljarskog i kavačkog klana. 

Koliko god napadali i vređali našeg lidera Aleksandra Vulina, ostaje istina da će svi oni koji su glasali i podržali sramnu rezoluciju da je Srbija genocidna biti upamćeni kao najveća sramota i bruka u istoriji Crne Gore - poručio je Torbica.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri