MINISTARKA rudarstva i energetike Zorana Mihajlović gotovo sve vreme svog mandata u Vladi u stalnom je klinču sa svojim stranačkim saborcima, ali i kolegama sa kojima sedi u Nemanjinoj 11. Da joj nije prijatno u "ministarskoj koži" u ovom rasporedu snaga, više puta je isticala, a poslednjih nedelja verbalni ratovi na više frontova su učestali.

Ljuba

10.06.2022. 09:31

Zorana je verovatno shvatila da više neće biti u Vladi Srbije niti na visokim državnim funkcijama. Zbog toga je, možda, razočarana. Sad joj smetaju svi drugi. To je inače slabost srpskog čoveka da svi misle da su najbolji i da treba da budu doživotni funkcioneri. Mišljenja smo da država zakonom treba ograničiti obavljanje bilo kojih rukovodećih funkcija na dva mandata. Ako neko misli da vredi više od drugih neka se bavi strukom, ali ne kao rukovodioc i više od dva mandata. Neki uspešni i stručni ljudi nemaju šanse da bilo kad postanu rukovodioci i dokažu se, zbog ovih koji sebe proglase najboljim i doživotnim rukovodiocima.

Vladimir

10.06.2022. 14:44

70% svih gradjana Srbije voli Rusiju, a da li ma koje ministarsko mesto moze da zauzima covek koji je u raskoraku sa osecanjima vecine gradjana je pitanje za vlast. Sta je onda motiv biti na vlasti?