ANA BRNABIĆ NAJAVILA NOVE PROJEKTE: Beograd na vodi je samo početak

Novosti online

31. 03. 2022. u 23:23

ČLAN Predsedništva SNS Ana Brnabić govorila je večeras na TV Prva o projektu Beograd na vodi.

АНА БРНАБИЋ НАЈАВИЛА НОВЕ ПРОЈЕКТЕ: Београд на води је само почетак

Foto: Printskrin TV Prva

- 2017. godine taj projekat se dobrano razvio, ali je taj projekat  nama pomogao da u najtežim vremenima, u vreme poplava, fiskalne konsolidacije ili migrantske krize, podignemo našu ekonomiju. Mi smo polako gradili imidž investicione destinacije, da pokažemo da smo zemlja u kojoj se poštuju zakoni i pravila. Taj projekat nam je kupio vreme da podignemo druge delove Srbije i građevinsku industriju - rekla je ona.

Brnabić je istakla da je građevinska industrija 2014. godine bila ubijena, i da su postojali užasni zakoni, koji su onemogućavali izdavanje građevinskih dozvola.

- Beograd na vodi je podigao sve to. Naša lista Aleksandar Vučić - Zajedno možemo sve, i SNS, ne bi bilo to da nemamo konkretne projekte i rezultate. Ja ću sada iskoristiti samo par minuta da pokažem neke od tih projekata. Kada radite milion stvari, vi ne stignete da se posvetite Beogradu kao takvom. Beograd na vodi je danas najlepši i najperspektivniji deo Beograda i to je samo početak. To je primer projekta gde nam je Beograd omogućio da posvetimo pažnju drugim delovima Srbije, dok je on oživljavao građevinsku industriju - izjavila je ona.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave