NAJSTARIJIM SUGRAĐANIMA DUGUJEMO VELIKU ZAHVALNOST: Dejan Kesar, Đorđe Todorović i Sanja Lakić sa penzionerima

Novosti online

19. 03. 2022. u 13:13

NAŠIM najstarijim sugrađanima dugujemo veliku zahvalnost jer su uvek bili uz svoju državu, smatraju kandidati na listi „Aleksandar Vučić-Zajedno možemo sve“ Dejan Kesar, Đorđe Todorović i Sanja Lakić.

НАЈСТАРИЈИМ СУГРАЂАНИМА ДУГУЈЕМО ВЕЛИКУ ЗАХВАЛНОСТ:  Дејан Kесар, Ђорђе Тодоровић и Сања Лакић са пензионерима

SNS

Prema rečima Dejana Kesara i u najtežim trenucima penzioneri su uvek bili uz svoju državu i podržavali sve mere kako bi Srbija nastavila napred i kako bi mogli da gradimo nove pruge, škole, bolnice i puteve.

Nastavićemo da vas slušamo i da čujemo vaše potrebe, rekao je Kesar i dodao da ćemo učiniti sve kako bi Aleksandar Vučić i Srpska napredna stranka imali njihovo poverenje, jer zajedno možemo sve.

Proveli smo divno vreme sa našim penzionerima i iskustvo koje su podelili sa nama je od neprocenjivog značaja, smatra Todorović.

Gradili su i izgradili našu zemlju, na nama je da nastavimo dalje tim putem da gradimo i modernizujemo Srbiju, i naravno da se uvek njima zahvalimo zato što su u teškim trenucima za našu zemlju uvek bili tu, rekao je Todorović.

Sanja Lakić se zahvalila na nesebičnoj podršci i što podržavaju politiku Aleksandra Vučića i Srpske napredne stranke, politiku mira, stabilnosti, napretka i većih penzija.

Za nas dela govore, zajedno možemo sve, zaključila je Sanja Lakić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna