PS: Pacoli i Čitaku mrze Vulina, ali isto tako nikada ne rade i ne pišu ništa iz svoje glave

Novosti online

11. 03. 2022. u 17:15

KADA Šiptari poput Bedžeta Pacolija i Vljore Čitaku zajedničkim snagama, istovremeno napadnu našeg lidera Aleksandra Vulina, uz gotovo identične uvrede i pretnje, onda znamo da nije u pitanju samo izliv mržnje Šiptara prema Vulinu, već i da iza toga stoji poruka strane ambasade, saopštio je PS.

ПС: Пацоли и Читаку мрзе Вулина, али исто тако никада не раде и не пишу ништа из своје главе

Foto: ATV printskrin

- Pacoli i Čitaku mrze Vulina, ali isto tako nikada ne rade i ne pišu ništa iz svoje glave, već isključivo po tuđem nalogu. 

Koliko god stranci pretili Vulinu, koliko god puta tražili njegovu glavu, ostaće istina da je takozvano Kosovo samo teritorija i ništa više i ostaće istina da je međunarodno pravo agresijom NATO-a na Srbiju pogaženo i Aleksandar Vulin će o tome pričati dok ga ne ućutkaju. 

A što se tiče uvreda izrečenih na račun našeg lidera, promoteri politike OVK i interesa stranih ambasada koji su sedeli u takozvanoj Vladi Kosova pored koljača i ubica Srba, uvreda su za zdrav razum", odgovorili su iz Pokreta socijalista Bedžetu Pacoliju i Vljori Čitaku, koji su izneli uvrede i pretnje na račun ministra policije i lidera PS-a Aleksandra Vulina - naveli su.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)