U OBRAĆANjU javnosti predsednik Aleksandar Vučić rekao je da će po pitanju Kosova i Metohije biti velikih pritisaka na Srbiju.

Prellee

19.02.2022. 22:35

Ni imperija NATO bully organizacije nece trajati vjekovima. Nasi nasljednicu ce sve dobro zapamtiti i vratiti kad vrijeme dojde za to.Mnoga carstva su propala pa ce i NATO tim putem ici.Mnogo su nam nepravde i zla nanijeli.Ostace to zapisano u knjigama i u memoriji naseg naroda. NATO je Kosovo i napravio, oni ce ga uzeti pod svoje, pa neka pricaju o nezavisnosti i slobodi.Ni jedno, ni drugo nece imati. Nadam se da ce vrijeme to znati ispeglsti i kazniti war crime bully people by NATO organization.

Ferguson

19.02.2022. 22:35

Проћи ће и НАТО. Није постојао војни савез који није нестао. Србија не сме да призна Косово*, то би био наш крај. Распарала би нам се земља као кад бисте повукли нит из џемпера. Жао ми је ако некоме није јасно.

Nikola

20.02.2022. 09:11

Ako pokušaju da KiM uključe u nato to apsolutno znači da je Srbija u ratu! Tada poput Sirije treba tražiti vojnu pomoć od Rusije i Kine. To je logično da će pokušati,ali pre svega moraju da usaglase politiku unutar eu jer 5 članica nije priznalo secesiju! Generalno mi bi lako rešili situaciju ali u sukob sa alijansom je suludo ići opet sam.

Dikan

20.02.2022. 11:23

Ne može NATO da primi Kosovo u svoje članstvo, može da primi samo Kurtije i Rade Trajković, a sa njima OVK i buljuke šiptara, a Kosova će za navek ostati Srbija. Vučić priča Srpski i ceo svet ga razume.

Max

20.02.2022. 12:53

Posmatrati razvoj situacije i ako treba silom povratiti u celoviti sastav Srbije,To vam sve govori da niko ne gleda medjunarodno pravo nego kad mu treba.Ni pod koju cenu ne dozvoliti !!!

Dardani

20.02.2022. 16:05

Nikakvo priznanje bez Sanxhaka i Nisha u sastav Albanije. To je sl na planu. Sve Albanske zemlje moraju pod Albansku drzavu opet. Rusi nazad odakle su i dosli.

Vatro Marx

20.02.2022. 18:10

Narod brani Kosmet a ne pojedinih Srbin, Ne dizimo paniku, tko je dozvoljeno da NATO agresor otvori svoje predstavništvo u Beogradu, tko je dozvolio posle bombardovanja da sesastanci sa Natom odrzavaju u Beogradu agresor i danas kaze da Srbija je bommbardovana sa razlogom.. Pitam zasto je to moralo sve tako da bude, NATO sjsdiste treba izbaciti iz Srbije i raskinuti sve odnose.