PORUKA IRENE VUJOVIĆ: Naše bezbednosne službe moraju da učine sve da zaštite legitimno izabranog predsednika Aleksandra Vučića

Novosti onlajn

22. 01. 2022. u 17:31

ZBOG svoje odlučnosti i beskompromisne borbe sa organizovanim kriminalom, predsednik Aleksandar Vučić je na meti kriminalnih grupa koje planiraju njegovo ubistvo, izjavila je članica Predsedništva SNS-a Irena Vujović.

ПОРУКА ИРЕНЕ ВУЈОВИЋ: Наше безбедносне службе морају да учине све да заштите легитимно изабраног председника Александра Вучића

Foto N. Fifić

- Srpskoj policiji je dokaze za ovaj monstruozan plan dostavio Europol. To nesumnjivo pokazuje da je sprega političko - mafijaških struktura iz zemlje i regiona, spremna da eliminiše predsednika Vučića, samo zbog nespornih rezultata koje je postigao na ekonomskom i političkom uzdizanju Srbije i obračuna sa organizovanim kriminalom.

- Naše bezbednosne službe u saradnji sa međunarodnim partnerima, moraju da učine sve da zaštite legitimno izabranog predsednika Aleksandra Vučića i da se postaraju da združenim snagama obezglave ovu međunarodnu mafijašku hobotnicu koja je pretnja po mir i stabilnost čitavom regionu. Srbija već dugo nije zemlja o čijoj sudbini odlučuju kriminalni klanovi. Srbija je danas moderna i snažna država koja se odlučno bori sa svim izazovima da bi osigurala sigurnost svih građana i ustavni poredak zemlje - navela je ministarka.

BONUS VIDEO:

SINIŠA MALI: Još 10 dana prijave za subvencije za e-fiskalizaciju

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

BET OLE POKLANJA POTPISAN DRES ALEKSANDRA MITROVIĆA! Saznaj kako do poklona