NIKOLA SELAKOVIĆ: Priprema atentata na predsednika Vučića očajnički pokušaj da se Srbija baci na kolena

Novosti online

22. 01. 2022. u 11:15

NIKADA u našoj nacionalnoj istoriji nije bivalo da se velike državotvorne reforme dogode bez otpora onih kojima odgovara neuređenost sistema i da lovci u mutnom prepuste bez otpora svoje kriminalne poluge moći.

НИКОЛА СЕЛАКОВИЋ: Припрема атентата на председника Вучића очајнички покушај да се Србија баци на колена

Foto Nikola Skenderija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je odlučnošću da Srbiju vrati u red uređenih i uspešnih država razumljivo razljutio mnoge, jer stanje društvene entropije je mnogima prirodno okruženje za lukrativnu delatnost. 

Zato je i prirodna koalicija interesa kriminalaca koji od ljudi prave ćevape, onih koji bi da nam otmu Kosovo i Metohiju, onih koji bi da proganjaju i obespravljuju naš narod  i onih koji ljudima ispiraju mozgove, onih koji pucaju u ljude i onih koji na naslovnim stranama crtaju mete na predsedniku Srbije.  

Priprema atentata na predsednika Vučića je očajnički pokušaj da se Srbija baci na kolena, i nužno je istražiti ko još iza toga stoji pored razvlašćenih kriminalnih bosova i po čijem političkom nalogu oni deluju.

Uveren sam da će predsednik Vučić nastaviti da Srbiju vodi bez straha, ponosno i uspravno, upravo onako kako je koračao kada su u Potočarima ka njemu letele kamenice, jer Srbija se nikada i ni pred kim više neće saginjati.

BONUS VIDEO: 

Predsednik Vučić u obilasku Galerija centra, Beograd na vodi

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

MILOŠ BIKOVIĆ SNIMLJEN KOD PSIHIJATRA: Razlog? Rusija i Srbija! (VIDEO)