MARKO ĐURIĆ O REFERENDUMU: Uspeh će se odraziti na ugled naše zemlje, neuspeh izgovor za nove pritiske

Novosti onlajn

15. 01. 2022. u 18:10

USPEH sutrašnjeg referenduma poslao bi snažnu poruku o posvećenosti Srbije idealu nezavisnog pravosuđa, a neuspeh istog bio bi, opravdano ili neopravdano, tumačen kao odsustvo posvećenosti našeg društva reformama i evropskim vrednostima te bi verovatno postao novi izgovor političkim krugovima u Evropi koji se protive daljem proširenju Evropske unije i našu zemlju izlažu različitim vidovima pritiska, poručio je ambasador Srbije u SAD Marko Đurić.

МАРКО ЂУРИЋ О РЕФЕРЕНДУМУ: Успех ће се одразити на углед наше земље, неуспех изговор за нове притиске

Foto: Tanjug

Iz tog razloga on je pozvao sve građane Srbije, a kao potpredsednik GO SNS posebno i srpske naprednjake, da izađu na republički referendum 16.01.2022. i zaokruže "Da"

On je napisao na Tviteru da, kao predstavnik Srbije u SAD, oseća odgovornost da obavesti građane u Srbiji o nedvosmislenoj činjenici da će se ishod sutrašnjeg referenduma u značajnoj meri odraziti na ugled i položaj naše zemlje u delu međunarodne zajednice.

- Dovoljno vam je, dragi sugrađani i sunarodnici, da vidite ko je sve protiv, i da se prisetite sutra da su oni koji nas pozivaju da na referendumu glasamo za, svojim rezultatima tokom godina itekako zaslužili naše poverenje po ovom pitanju - naveo je Đurić i na kraju poručio: "Živela Srbija!".

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (15)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!