DVOSTRUKI ARŠINI ĐILASOVACA I NJEGOVIH MEDIJA: Vučić - svi ćute kada se govori kako će porodica da mi završi u šahti kao Gadafijeva!

Novosti online

08. 12. 2021. u 19:29

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić tokom obraćanja javnosti osvrnuo se i na pretnje Srđana Milivojevića i ćutanje "profesionalnih medija" o tim pretnjama.

ДВОСТРУКИ АРШИНИ ЂИЛАСОВАЦА И ЊЕГОВИХ МЕДИЈА: Вучић - сви ћуте када се говори како ће породица да ми заврши у шахти као Гадафијева!

Foto: Printskrin

- da je tokom protesta neko pretukao demonstranta na način kako je demonstrant pretukao običnog čoveka imali bismo ponovo krvave košulje, ali to nisu krvave košulje kada ta strana uradi onima protiv kojih je sve dozvoljeno. Kao što je i normalno, apsolutno normalno i sasvim normalno da govorite kako će porodica da mi završi u šahtu kao Gadafijeva porodica i svi ćute, sve je to normalno i u redu - rekao je Vučić

.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2000, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (9)

POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina