TAKMIČE SE ČIJA ĆE LAŽ BITI VEĆA: Jovanov o napadima na Danila Vučića

Novosti online

01. 12. 2021. u 17:16

ČLAN Predsedništva SNS Milenko Jovanov rekao je danas, povodom napada Danila, sina predsednika Aleksandra Vučića, da nikada u istoriji političkog života Srbije nije vođena besomučnija i jezivija kampanja od one koju vodi bivši režim protiv članova porodice predsednika.

ТАКМИЧЕ СЕ ЧИЈА ЋЕ ЛАЖ БИТИ ВЕЋА: Јованов о нападима на Данила Вучића

Foto: Novosti

- Bez ijednog dokaza, čak i bez indicije, optužuju predsednikovog sina za sve i svašta, kao da se međusobno takmiče čija će laž biti veća i apsurdnija - istakao je Jovanov.

On kaže da je činjenica da je današnja laž protiv Danila Vučića plasirana baš na njegov rođendan govori da "zlo i pokvarenost u njima prevazilaze granice koje um može da pojmi".

- Najzad, ni ovog puta nije izostalo ćutanje plejade likova sa javne scene, koji se javljaju i kada ih niko ništa ne pita, osim kada su u pitanju predsednik Vučić, ili članovi njegove porodice. U besomučnim napadima na njih oni očigledno ne vide nikakav problem, a svojim ćutanjem ne rade ništa drugo osim što te napade, suštinski, podržavaju - zaključio je Jovanov.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

VUČIĆ RASTURIO LAŽI LAŽNE DRŽAVE U NJUJORKU: Istina o Kosovu i Metohiji odzvanjala salom - Priština stvara nepodnošljive uslove za život Srba