POSLANICI SNS ODGOVORILI MARINIKI TEPIĆ: NJeno ludilo dovelo je do toga da u batinašu vidi heroja

Novosti online

29. 11. 2021. u 16:08

OD kokoški dilera iz Morovića, Marinikino ludilo dovelo je da u batinašu vidi heroja. Ništa čudno pošto u žutom gazdi tajkunu Đilasu vidi inspiraciju, a srpski narod kao genocidan. Na kraju biće važno šta narod vidi, a to će joj reći na izborima, kao i do sad što je činio - kaže član Glavnog odbora SNS Zoran Tomić.

ПОСЛАНИЦИ СНС ОДГОВОРИЛИ МАРИНИКИ ТЕПИЋ: Њено лудило довело је до тога да у батинашу види хероја

Foto: SNS


- Predvodnico crne liste batinaša, za vas su"heroji"ljudi koji tuku pristojni svet. Za vas su nasilnici prirodno okruženje. Mrzitelji svega što je srpskog roda, pa zar mislite da ćete batinama, lažima i izazivanjem građanskog rata da dođete na vlast? Pristojna Srbija kaže nikada - stoji u objavi narodne poslanice Jelene Obradović.

- Pale su maske-žuta ološ elita diže u nebesa batinaša koji je juče prebio čoveka na protestu dok sa druge strane osuđuju one koji su se branili od ovakvih na tom istom protestu - napisao je Đorđe Dabić, član Glavnog odbora Srpske napredne stranke i narodni poslanik.

- Od Đilasovog raspalog megafona ništa normalno nismo mogli da očekujemo osim da jednog batinaša, jednog nasilnika, proglašava za heroja. Čijeg heroja? Dragana Đilasa? Pa naravno. Njima su uzori razni Dabovići, Filipovići, Bakići... Sve sami heroji, ali Centralnog zatvora - kaže narodnik poslanik Nemanja Joksimović.


 

-  Kokošarka je još jednom pokazala koliko mrzi srpski narod. Nije joj dovoljno što ih naziva genocidnim, ponovo debelo plaćena iz inostranstva predvodi četu koja bije i sakati građane Srbije. Platu prima da promoviše “heroje” - narkodilere, drogirane koke, lažne ekologe i batinaše - napisala je na Tviteru poslanica Ivana Nikolić.

- Kada su joj prijatelji narokodileri, a batinaši heroji onda ne treba da čudi kakvu Srbiju priželjkuje. Zaboravlja da se narod ne povlači pred lopovima, pred onima koji ga nazivaju genocidnim i koji žele da vrate Srbiju u mračnu prošlost. Marinika da promeni koke dilere - kaže narodni poslanik Đorđe Todorović.

- Slika u redovima žutog Đilasovog kartela: potpuno odsustvo zdravog razuma! Kolike su te pare kojima Đilas plaća osmeh krvoločne tajkunke sa slike koja veliča batinaša? Za pristojne ljude, nema tih para - napisala je poslanica Nevena Đurić.

- Namera da srpski narod proglasiš genocidnim, daje ti za pravo da amnestiraš batinaše? Za Đilasovu perjanicu taj batinaš je heroj! Kao što je i narkodiler pored koga se slikala? Većinska, pristojna i kulturna Srbija će na narednim izborima reći stop politici nasilja i prebijanja - napisao je poslanik Dejan Kesar.


 

-  Raspale Multikom pristalice prebijaju narod na pravdi Boga i proglašavaju batinaše herojima.Jasno je da sve to povezano sa narkodilerima, stranim parama i mržnjom Đilasovaca prema sopstvenom narodu. Taman da narod vidi sliku Đilasove Srbije i kakvo ludilo imamo sa te stran - napisao je poslanik Miloš Terzić.


- Ništa novo iz tajkunske firme. Veličanje kriminalaca, lopova i secikesa. Tuđe glave razbijaju, dok sami tvituju iz poršea. Heroj im je svako ko na drugog digne ruku. Uskoro će izbori, pa će narod svima da pokaže gde je čije mesto. Kom' opanci, kom' obojci - napisala je narodna poslanica Ana Beloica.

- Nismo ni navikli da Mariniku vidimo u boljem društvu! Kriminalci, narko dileri i lopovi su jedino društvo koje ona poznaje! Sa takvima bi narod da prebija, decu da im blokira, naziva ustašama i još genocidnima? Koja je cena ovakvog ljudskog srama? Stiže li novi Porše ili BMW?-  napisala je Sandra Božić, član Glavnog odbora Srpske napredne Stranke.

Marić: Cilj da se odreknu Kosova i Metohije i svog naroda, pod okriljem mantre koju je i izgovorio Dragan Đilas

Veliki deo organizacija i političkih predstavnika koje smo mogli da vidimo među okupljenima, pripada zagovornicima priznanja nezavisnosti naše južne pokrajine, čiji je najveći promoter sada Viola fon Kramon. Pod sloganom zdravije i čistije životne sredine, na mala vrata se izgleda namerava uvesti normalnost haosa i divljanja po našoj zemlji, čiji jedini cilj je napad na predsednika Aleksandra Vučića i nasilnog, mimo izbora, rušenja vlasti koju predvodi SNS. Razlog je do sada bio jasan, a to je povratak na vlast bez narodne podrške kako bi se zaustavio napredak i dalje jačanje Srbije. Ono što se sada jasno i vidi da im je cilj da se odreknu Kosova i Metohije i svog naroda koji živi tamo, pod okriljem mantre koju je i izgovorio Dragan Đilas, a to je da na severu Kosmeta žive kriminalci i da prištinski specijalci imaju pravo da maltretiraju i pucaju na goloruki narod.

Što je najgore, izgleda da im je to jedina politička platforma: 'rešiti se' Vučića, vratiti Srbiju u prošlost, odreći se KiM i proglasiti svoj narod za genocidan. Recept divljanja i mlaćenja koji su dobili od Kurtija i stranih agentura neće im proći. Znajte da narod na KiM zna kako je živeo u doba građanina 619 - Đilasa, junaka "kosovske" nezavisnosti - Jeremića i ostale žute bande i znamo kakva je Srbija bila u doba vlasti režima DS-a, kada smo trpili pogrome, a oni pili kafe u krugu dvojke - član Glavnog odbora SNS i Narodni poslanik Ljubomir Marić.

- Maske su pale i jasna je bolesna ambicija Marinike Tepić. Po cenu krvi, doći na vlast.

Poruka za Mariniku i ostale Đilasove plaćenike - nećete nas zaustaviti, Srbija ide napred, do pobede! - poručila je Biljana Pantić Pilja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (5)

SVETSKI DAN BORBE PROTIV DIJABETESA: Izazovi i rešenja za prevenciju i kontrolu ove hronične bolesti