SINIŠA MALI SAOPŠTIO SJAJNE VESTI: Na računu u Trezoru jutros smo imali 370 milijardi dinara, SNS vodi odgovornu ekonomsku politiku

Novosti online

26. 11. 2021. u 18:09

FUNKCIONER SNS Siniša Mali poručio je danas, na skupu SNS na kome su predstavljena programska načela naprednjaka, da SNS vodi odgovornu ekonomsku politiku u čijem je centru čovek i podizanje životnog standarda građana Srbije.

СИНИША МАЛИ САОПШТИО СЈАЈНЕ ВЕСТИ: На рачуну у Трезору јутрос смо имали 370 милијарди динара, СНС води одговорну економску политику

Foto: J.I.

Mali je rekao će pre kraja godine prosečna plata biti veća od 600 evra, kao i da će biti dostignut cilj da prosečna plata do kraja 2025. dostigne 900 evra, a penzije 440 evra.

Siniša Mali je rekao da je Srbija na dobrom putu da ispuni cilj i da će Srbija ove godine imati rast BDP -a veći od sedam odsto.

- Na računu u Trezoru jutros smo imali 370 milijardi dinara - rekao je Mali i dodao da je prethodna vlast ostavila aktuelnoj vlasti samo 8,5 milijardi na računu, to jest zemlju pred bankrotom.

Ako govorimo o ekonomskoj politici SNS i Srbije, govorimo o snovima jednog čoveka Aleksandra Vučić koji je imao san da od uništene, razorene i slabe Srbije napravi ekonomskog lidera u reigonu, istakao je Mali i dodao je Vučić uspeo u tome.

Napomenuo je Mali da je u osnovi svake uspešne politike i jaka ekonomija i da nema nijedna politike ako nemate čime da je sprovodite.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (8)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri