OPTUŽBAMA ZATRPAVAJU SOPSTVENO BEŠČAŠĆE: Vladimir Orlić o potezu Đilasa i Jeremića

Novosti online

20. 11. 2021. u 16:59

ČLAN Predsedništva SNS Vladimir Orlić rekao je da Dragan Đilas i Vuk Jeremić ponovo pokušavaju da "novim optužbama zatrpaju sopstveno beščašće".

ОПТУЖБАМА ЗАТРПАВАЈУ СОПСТВЕНО БЕШЧАШЋЕ: Владимир Орлић о потезу Ђиласа и Јеремића

Jeremić i Đilas

-  Nakon što su neuspešno i nemušto pokušali da negiraju sramne optužbe koje su izneli na račun sopstvenog naroda, sada sikću na Aleksandra Vučića i državu, panično menjaju temu, nesvesni da im je to - ćorav posao. Jer baš svaka tema pokazatelj je njihovog odnosa prema narodu i državi. A taj odnos je, videli smo - zločinački - rekao je Orlić.

On se zapitao "šta znače lažne optužbe na temu kriminala kad ih izgovara jedan Đilas, kog je cela Srbija videla u naručju najgorih kriminalaca iz zemunskog klana, okorelih narkodilera, uključujući i njegove partijske funkcionere".

Vladimir Orlić/Foto: SNS

Tekst potpisa

- Zna i sam Đilas da to ne znači ništa, ali očigledno misli - sve je bolje, nego da ga pitaju ponovo za potpis Marinike Tepić na tvrdnje da je - srpski narod počinio genocid?! Da ni pet para ne daje niko za Đilasova prazna naklapanja o pristojnosti, dok baš on po svojim medijima nagrađuje prostačko psovanje majke Aleksandru Vučiću - jasno je i samom Đilasu. Ali je sva prilika da mu lakše pada da se tu pokaže kao licemer najobičniji, nego da ponovo muca dok u kameru laže "ne, nije nikad potpisala Marinika, niti bilo ko od nas, to za genocid.." Ni ta Marinika, sve menjajući skupocene automobile od kojih svaki košta kao novi stan u centru Beograda, nema problem da iz tog luksuza tvituje i narodu soli pamet "kako se, ah, baš teško živi..", samo ne ume ni da bekne - gde je to za navodni genocid optužila bilo koga, sem srpskog naroda, kolektivno? U vremenu i prostoru izgubljeni Jeremić radije se sam sebi smeje dok priča o ekologiji, samo da slučajno ne mora da objasni: zašto su i njegovi funkcioneri na identičan, sraman i bedan, način kao i Đilasova uposlenica Tepić - za nekakav genocid optuživali Srbiju - istakao je Orlić, pa dodao:

- Ima ova država šta danas da pokaže i u ekologiji gde, kao što smo i autoputeve, mnoge projekte sada radimo, a niko ih nije pipnuo decenijama. Ima i dvostruko veće minimalne zarade nego u vreme tajkuna i lopuža, tri puta manju nezaposlenost nego u to vreme, prosečne plate neuporedivo bolje, i penzije veće, i život unapređen običnom, pristojnom i poštenom narodu. Ima rezultate u svakoj oblasti, koje je obezbedila politika Aleksandra Vučića, ma koliko najgori od najgorih ispirali svoja prljava usta imenom tog čoveka i države koju predvodi. Ali nema, ponovo zahvaljujući Aleksandru Vučiću, više ni promil šansi - da dozvoli da bude ponižavana, da ćuti na bezočno klevetanje srpskog naroda od strane Đilasa, Jeremića i njihovih Marinika na žeton. Na svoj narod i njegovo dostojanstvo ne damo danas ni mnogo silnijima i jačima, pa nećemo sigurno ni ovim pilićarima i secikesama, ubeđenim da ih parola "srpski narod je genocidan" vodi na vlast. Možda u nekoj drugoj zemlji, u Srbiji sigurno - ne. To im garantuje narod, onaj isti koji su optužili i uvredili najsramnije.

BONUS VIDEO: "FT1P" daje odgovor, kako da osnujete preduzeće?

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (24)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!